Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Kacsamáj leves recept

Kacsamáj leves recept

A Kacsamáj leves hozzávalói:
30 dkg pecsenye kacsamáj
1 fej vöröshagyma
3 evőkanál rizs
1 késhegynyi őrölt bors
1 késhegynyi őrölt szerecsendió
1 mokkáskanál fűszerkeverék
1 kávéskanál finomliszt
1 késhegynyi majoránna
2 db pörköltszaft kocka
1 evőkanál pirospaprika
olaj



A Kacsamáj leves elkészítési módja:
A rizst a fűszerkeverékkel, 1,5 liter vízben megfőzzük. A hagymát félbe, majd felszeletelve késhegynyi sóval megdinszteljük, tovább dinszteljük a csíkokra vágott májjal, elkeverjük a liszttel és paprikával, majd felfőzzük a főtt rizses lével - beleadva a többi fűszert. Csak a végén sózzuk meg, mikor már megkóstoltuk.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A kacsamáj leves elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook