Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Mustáros csirkecomb recept

Mustáros csirkecomb recept

Elkészítési idő 60 perc

A Mustáros csirkecomb hozzávalói:
8 csirkecomb vagy mell
1 ek. mustár
2 ek. reszelt vöröshagyma
3 ek. olaj
1 dl. fehérbor



A Mustáros csirkecomb elkészítési módja:
A csirkedarabok bőrét lehúzzuk és a húst a rostokra merőlegesen bevagdossuk. Az alufóliát 1 kanál olajjal megkenjük, szorosan egymás mellé fektetjük a húsokat és megkenjük őket a következő mártással: A mustárt összekeverjük a hagymával, 2 kanál olajjal, a borral és a sóval. A megkent csirkét a fóliába csomagoljuk és a sütőben sütőlemezre fektetve a hús nagyságától függően 30-40 percig sütjük. Mire a csirke megsül a hús már teljesen magába szívja a mártást és semmi nyoma nem marad, hogy mitől ilyen zamatos. Jó étvágyat!


Kategória: Húsételek receptjei


A mustáros csirkecomb elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook