Munkaruha iskolai konyhán-nekem kell megvennem? (tudásbázis)
Munkaruhát adnak.
Az epilepsziáról az orvosi szakvélemény olvasása után a papírokból dönt az üzemorvos..úgy éreztem,hogy a jó hangulat elég fagyos lett,amikor odaadtam a papírt(ne legyen igazam)
Készen érkezik az étel,tálalókonyha,minden hozzá tartozóval(mosogatás,adagolás)
Nem kell előre vásárolni. Majd ha szólnak megkérdezed, hogy mi a kötelező öltözet.
Kínaiban vagy a használtruha boltban veszel egy gatyát. A gyógyszertárban pedig egy műtős sapkát , ha van, Nem tudom biztosan.
Előbb legyen meg az állás
Sok szerencsét!
(A munkáltatónak meg
nem kell tudni a problémádról.)
Tényleg lehet hogy ahány ház,annyi szokás.
Ciki azt mondani,hogy azért nem is megyek orvosira,mert nem tudom a munkaruhát biztosítani magamnak,de még az is benne van sajnos,hogy alkalmatlan leszek.
Nem tudom,egy epilepsziás mennyire bizakodhat,még akkor is,ha azok a bizonyos nagyrohamaim nincsenek.A munkaügyis szerint nem kizáró ok.
Jelentkeztem iskolai konyhára dolgozni.Amennyiben sikerül,orvosi vizsgálatok,eü könyv.Azt viszont nem mondták,ill. nem kérdeztem meg,hogy a munkaruhát adják(kicsi az esély,nem mindenki konfekcióméret),adnak pénzt,hogy számlára vegyél vagy magánberuházás?
Nem tudom,hogy meg fogok-e felelni(eü ok),és természetes,hogy farmer-póló nem odaillő viselet.Nekem kell venni,ha nem sikerül,nézhetem?-ez a logika,csak anyagilag nem tudom,be tudom-e vállalni.
Nadrág,köpeny,fejrevaló..fehér pólóm van
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek milyen az iskolai menza?
- Az iskolai nyelvtanulás elég a középfokú nyelvvizsga letételéhez?
- Boltban az új dolgozók mennyi idő után kapnak munkaruhát?
- Hauser Jes-700 gyümölcscentrifugát szeretnék venni. Érdekelne pár vélemény, mielőtt megvenném
- Egészségügyisek! Hol tudok Budapesten munkaruhát vásárolni? Használt és új egyaránt érdekel.
- Hotel munkaruha