Hauser Jes-700 gyümölcscentrifugát szeretnék venni. Érdekelne pár vélemény, mielőtt megvenném (beszélgetős fórum)
Tisztázzuk, mert ezek szerint félreértettelek. Én a gyümölcscentrifugám márkáját írtam le Neked.
De látod a Birtok hsz-át. Nem vagyok egyedül. A lányom is vett, hiába mondtam a véleményem, az övé is porosodik.
Amit vennék szívesen, csak egyelőre nincs rá pénzem, TV reklámban láttam.(pirosban és fehér színben lehet venni és a mosgatása is egy pillantás, mert csak egy pohárból áll az egész és a gép elmossa) Teljesen pépesre aprít. Most kapásból nem tudom a nevét, de biztos jó lehet.
Egy arítógép és centrifuga egyben.
Nem választható szét.
Ha kerülöd a csalódást-Ne vegyél! fele sem igaz amit állítanak róla-bármelyik "márka"
gazdaságtalan ,pazarló,mocskos,macerás--bánom az érte kiadott nem kevés pénzt!
Az én véleményem a márkától független, mert mindegyikre érvényes. Először egy csoda, imádod, később ugyanilyen mértékben utélod, elő sem veszed.
Miért? A mosogatása elszörnyeszt. hatalmas, macerás,a mosogatógépbe nem fér. Az enyém is a szekrényben porosodik. És rájöttem, sokkal jobb az, ami nem csinál hulladékot, hanem teljesen pépesre aprít.
További ajánlott fórumok:
- Elveink, no meg a tetteink... Érdekelne minél több vélemény
- Használt-e már valaki Visanne gyógyszert endometriózisra? Érdekelne minden, mellékhatások, meggyógyult-e, visszajött-e, hogyan kell szedni..
- Alternatív gyógymódok minden testi, lelki bajra. Akit érdekelnek a hasonló dolgok jöjjenek beszéljünk erről...
- Mindent egybevetve érdekelne a véleményeket, hogy melyik minden idők legjelentősebb magyar együttese?
- Elmennétek hajóra dolgozni? Csak wellness munkák. Tapasztalatok is érdekelnek
- Vital Power 4in1. Ismeri valaki ezt a gépet, milyen, érdemes megvenni, főleg a gyümölcscentrifuga része érdekelne?