Munkahelyi szerelem (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Mi is házinyulak vagyunk a párommal:D
Már 9 éve vagyunk együtt;)
Sziasztok!
Szerintem ezzel a házinyullal nincsen semmi gond, én is most próbálkozok ilyesmivel :) Szeritnem nincs ebben semmi kivetnivaló, egy ember a munkahelyén tölti a legtöbb idejét, ha szerencséje van és jó a kollektiva, akkor munkahelyen kivül is összetarthatnak, és akkor mi sem természetesebb, hogy párt is abbol a környezetből talál magának valaki....
Az első néhány üzenet közöt volt, hogy "na de mit szol a többi nyul", hát erről csak az a véleményem, hogy erre fütyülni kell, mert nem a többi nyullal akarok együtt lenni, nem ők érdekelnek, hanem csak az az egyetlen, és senkinek semmi köze hozzá....jó,az már más kérdés, ha valaki a munkahelyén élné az intim pillanatait, vagy ezzel megosztaná a közösséget, na de ha valaki intelligensen intézi a kapcsolatát, az miért kell hogy zavarja a többieket?! Mondjuk az lehetséges, hogy ha konkrétan össze is jönnék azzal az illető házinyullal, akkor lehet hogy munkahelyet váltanák, de az "összejövésben" ez nem akadályozna :) Sőt, ha valaki össze akar jönni valakivel, még előny is hogy egy helyen dolgoznak, mivel mindennap találkozhatnak :)
Álljon itt egy férfi véleménye is.
Ha az Életem Párját valaki csak nem rémenősen is kóstlgatni kezdené, és megtudnám; mert megtudnám a Párom elomndaná, az tuti, hogy letépném a fejét.
Elmonodm miért. Van még 100.000 másik lány, akinek nincs senkije, ne az én Páromat zaklassák, pláne úgy, hogy tudják, van barátja és ráadásul ez a közeledés zavarja. Nekem sosem fordult volna meg a fejemben, hogy kikezdjek egy lánynal, akinek barátja van. Biztos, én tisztelem túlságosan az együttjárás szentségét, nem tudom.
Volt egy olyan eset, hogy esküvőn voltunk a Párommal, én voltam a fotós. Amikor fotóztam, a páromat felkérték táncolni, amivel nincs is semmi baj. De aztán odalépett egy másik nem minősítem, hogy kicsoda, akinek a párom nem mondta, hogy nem táncol vele, úgy volt vele , egy táncba nem hal bele. A gyerek elég rámenősen kezdett el táncolni vele, amit én nem néztem jó szemmel, és láttam a Páromnak sem tetszik. Odamentem, és felkértem a Páromat táncolni, de a gyerek nem akarta megengedni. Erre bejelentettem neki, hogy ez nem vita tárgya komám és megfogtam a Párom kezét. Ennyiben maradt a dolog, nem akart akadékoskodni tovább. De az biztos, hogy az összes férfire sandán nézek, aki közeledik felé. Persze Ő is tolakvásnak veszi, pláne, amikor én is ott vagyok vele. Múlt héten például színházban voltunk, mellettünk ült egy 3 fős társaság és volt köztük egy kis hülye gyerek, aki egyfolytában nézte a Páromat. Szólt is a Párom, hogy mennyire zavarja. Úgyhogy elkezdtem én szemezni a gyerekkel, amikor felénk nézett, de egyszerűen nem vette észre magát. Az eszem megáll; egyszerűen mit képzel! Látja, hogy együtt vagyunk és ilyen durván nézi folyamatosan.
Jaj, de elakalandoztam. Szóval, amíg barátja van, én elkerülném. Ha esetleg nem lesz, csak akkor közeledj, addig tartsd a távolságot, nehogy a lány úgy gondolja, hogy miért nyomulsz, amikor tudod, hogy barátja van és emiatt megharagudjon rád!
Vazze nagydumás vagok életben id, de ez is télleg hosszú lett. :)
HELP
Ha az ember az mindennapjai nagy részét a munkahelyen tölti ( én pl. 10 órát ), pláne egy nagyobb létszámú cég esetén, akkor nagy a valószínűsége, hogy onnan kerül ki a legtöbb ismerőse.Én alapból nem is voltam soha az a nagy buliba járó típus, ezért nem meglepő, hogy a munkahelyre menet közben ismerkedtem meg párommal és élünk immár lassan 5 éve boldogan, ebből 4 éve már házasságban.
Mindketten egy munkakört töltünk be a munkahelyen, de nem egy helyen dolgozunk.Igaz, hogy én már közben 4 éve itthon is vagyok a gyerekek miatt.De ettől függetlenül azt tudom mondani, hogy nem volt gond, hogy egy cégnél dolgozunk.De nem is ott zajlott a családi életünk, mert ahhoz senkinek semmi köze.Nem sétálgattunk kézenfogva, nem csókolgattuk egymást nyakra-főre.Mindennek megvan a maga helye és ideje szerintem.
én is beleestem a házinyulas csapdába, pedig nagyon nem akartam.. - háát, nem tervezem mégegyszer ugyanezt elkövetni!;)
Heteken keresztül "ostromolt" és szövegelt nekem, a házinyulas szabály értelmetlenségéről - és annyira meggyőző volt az összes akciója, hogy valahogy mégiscsak összejöttünk, "ha már ennyire kellek neki!" felkiáltással.
Az már az ő érzelmi labilitásának a következménye volt, hogy nem tartott sokáig (legalábbis ez az én verzióm a szakításunk okára..;))))!
No de ami aztán következet: ma nem szólok hozzád, ma hozzád szólok, ma a többiek előtt veszekszünk, ma hülyítjük egymást, ma szeretjük egymást, ma elfogadjuk hogy csak barátok leszünk... Érdekes hetek/hónapok voltak! Nem olyan nyerő dolog egy szakítás után másnap reggel bemenni és együtt dolgozni továbbra is az illetővel, nap mint nap...
az én baráti körömben is volt ilyen, és a mostani munkahelyemen is van ilyen. Sok szempontból jó, de hordozza annaka veszélyét is hogy a kapcsolat rövid idő alatt ellaposodik.
Persze ha nincsenek közvetlen munkavistonyban és a nap folyamán ritkábban futnak össze úgy más a helyzett.
De szerintem nincs ebben semmi kivetni való.
Sosem tudhatjuk hol talál ránka szerelem.
Egyszer én is kipróbáltam (bár szerelemnek nem nevezném, inkább csak flörtnek), mikor a suli melett dolgoztam. A srác kb velem volt egyidős, csak csókig judottunk! Semmi más! De utóbb kiderült, hogy mindenkinek azt mondta, hogy milyen kibírhatatlan vagyok!:(
Csak az ágyába akart egy kis szórakozást! Pedig azt hittem, hogy tényleg tetszem neki! Azóta megsem fordult a fejemben!
Csak nyugi Bea:)
Azért vannak nagyon helyes nyulak:D Bár én sem vadászok, de megértem:)
Had tegyék. Aki nem fél a következményektől... megérdemli.
De gondolom úgy értetted, hogy Te nem tennéd, helyes én sem. De ahogy olvashatod, van aki igen. Meg lehet őket is érteni :).
Hehehehe, mekkorát kacagtam itt éhgyomorra korán reggel :), minden kollegámnak ide kellett jönni, mert azt hitték, hogy viccet olvasok. :).
Jól kezdődik ez a nap is... :))), helyes, csak még sok ilyen beszólás meg persze a vizualitás és akkor egész nap nevetni fogok :))) köszi :).
nna, nekem meg általában sajnos a házi nyulak kellenek, ó, én balga. egy már összejött, de mire összejött, ő már egy pár hete nem volt házinyúl - tehát nem a tipikus.
szóval van itt pár nyúl, aki tetszik, de ennyi. még flörtölni is szoktam, de ezek valószínűleg hatalmas papucsot viselnek. Hm. Látjátok a képet magatok előtt? Nyulak hatalmas tappancsukon hatalmas papuccsal! Vicces.
:)
nehéz dolog, de szerintem még mindig könnyebb, mint egy szórakozóhelyen például.
Hát izgis kérdés... Tán érdeklődj jobban az iránt, amit csinál, epedve és ilyenek. Az szokott tetszeni a pasiknak, de különben csak a számat jártatom, mert tényleg nem kellett még egy házinyúl sem...
többiek?
:)
én most pont igen, csak nemtudom, hogy hogy kezdjek hozzá a projekthez. :)
Értem én... de akivel 8 órát lehúzok, azzal már otthon sok lenne a közös élményből...
Fene tudja, én még nem akartam házi nyulat! ;P
További ajánlott fórumok:
- Mitől függ, hogy hecceli egymást egy férfi meg egy nő a munkahelyen?
- Teherbe estem, viszont nemrég kezdtem új munkahelyen. Rosszul viselem a terhességet, se táppénz se GYED?
- Hogyan tarthatnám titokban, hogy ne kerüljön a munkahelyembe?
- Örülnétek, ha a munkahelyetekre egy csokor rózsát küldene nektek valaki?
- Más munkahely is ilyen lehúzós mint a CBA?
- Hány órát dolgoztál ma? (a munkahelyeden)