Munkahely dilemma (beszélgetős fórum)
Mintha más lett volna, rendőr?
Ezt benéztem.
Én viszont szeretnélek megismerni, mert bár duli-fuli vagy, de értelmesnek tűnsz.:)
Valahol pedig le kell vezetni az embernek a feszültségét, erre jó egy ilyen közösségi oldal.
Akkor te is az vagy!
Egy újszülöttnek minden vicc új!
Hol kezdődik a szerelem? Bugyin...
Hol folytatódik? Nyomja-án...
Hol ér véget? Kölked-en...
:P
Dombóvárra fehérnemű varrásra kerestek " varrómunkásokat ".
Én Nyomjára mennék, és Kölkeden befejezném.
Szederkény falu 1-ik része Nyomja.
Mohácstól nem messze van Kölked.
Majd Te eldöntöd, hogy maradsz-e a fenekeden. Amúgy én ugrálós vagyok. :)
Én is jártam hasonló cipőben. Volt egy munkahelyem Szalonnán egy húsüzemben. Nem tetszettek a munkafeltételek, és túl sok olyan dolgot láttam, tapasztaltam, amit jobb lett volna nem látni. Egy életre elment a kedvem a szalonnai húsüzemtől.
Nem vagyok egy röghöz kötött egyén. Ha jó lehetőséget látok, nem hezitálok, váltok. Gond nélkül átköltöztem a BAZ megyei Szalonnáról a Pest megyei Bugyiba. Igaz, hogy itt albérletben lakom, de ha nézem az előnyöket, akkor lazán kicsengetem az albérlet árát.
Szóval: itt, Bugyin most egy fehérneműgyártó cégnél dolgozom. Tetszik a munka, és még jobban tetszik, hogy jutányosan jutok hozzá a legszexibb, legizgatóbb fehérneműkhöz. Cicciolina is megirigyelhetné a bugyingóimat, Kiszel Tünciről már nem is beszélek.
De! Jóból is megárt a sok, meg amúgy is szeretem a változatosságot, így hát már azon gondolkodom, hogy amint elérem a kívánt fehérnemű mennyiséget, akkor fogom magam, és átugrom Herédre dolgozni. Van egy jó ajánlatom, simán váltok.
Szóval hajrá, Te is dönts oszt jó napot! :)
Nem hagyom, végigolvastam. ;)
Lábatlani Vasbeton Zrt van pl.
Ingyenkonyha, akik viszik az ételt nem fizetnek érte.
Írták a " költségeket ", azt is vezetni / könyvelni kell.
Ha poén a kérdés, málnásba bementem én is. :P de " eljátszom a gondolattal ".
Közelebbi, 1 műszakos, kevesebb pénzért elvállalnám.
Utazási időt óra / 800 ft / munkanap, lehet hogy így is jól járnál.
Fogadni mernék, hogy már váltottál is. ;)
Nem jó az a váltott műszak, sok utazás, ha van egy nyugisabb hely közelebb, még ha nem is fizet annyit.
De a legtöbbet az ér, ha sokkal kevesebb a stressz. Abba az ember belefárad 20-25 év után. Ki később, ki hamarabb.
További ajánlott fórumok:
- Mitől függ, hogy hecceli egymást egy férfi meg egy nő a munkahelyen?
- Teherbe estem, viszont nemrég kezdtem új munkahelyen. Rosszul viselem a terhességet, se táppénz se GYED?
- Hogyan tarthatnám titokban, hogy ne kerüljön a munkahelyembe?
- Örülnétek, ha a munkahelyetekre egy csokor rózsát küldene nektek valaki?
- Más munkahely is ilyen lehúzós mint a CBA?
- Hány órát dolgoztál ma? (a munkahelyeden)