Munka nélkül 2012-ben (beszélgetés)
Én ismerek olyanokat, akik életükben nem szenvedtek hiányt munkában. Valamiért mégis megértettek. ;)
Na mindegy, szíved joga zárt klubot nyitni. :)
Félreértesz. Én nem írtam, hogy ti nem érthetitek meg amit ott leírnánk egymás között.
Egyszerűen csak más az az élethelyzet amikor valaki hosszú ideig keres munkát és semmi sem jön össze és az amikor valaki pl. még soha nem élet ilyen helyzetben.
Szia!
Szerintem ebben nincs igazatok. Pontosan arra lenne jó, hogy támogassuk és bíztassuk egymást.
Gratulálok, hogy találtál munkát! :)
Sok sikert!
Szerintem tök fölösleges. Igaza van Kira88-nak, lehúznátok egymást teljesen. :(
Nehéz munkát találni, de nem reménytelen. Ne adjátok fel! Az utolsó kiskaput is érdemes nyitogatni, döngetni. Kitartást kívánok, én majdnem megbolondultam közel 8 hónapig munka nélkül. Úgy éreztem, egy senki vagyok, egy semmirekellő. Borzalmas érzés úgy felkelni nap mint nap, hogy nincs célod. Ha nem találok munkát 1,5 hónapja, már a zárt osztályon vagyok, ez tuti. :((
Szia!
Én nem várok tanácsokat, csak szeretnék olyanokkal "beszélni" akik hasonló helyzetben vannak.
Szerintem egymás között sokkal nyíltabban lehetne erről írogatni, mintha olyanok is jelen lehetnének akik kritikusan szemlélnék amiket bizalmasan megosztunk egymással.
Nem kritizálásként, de talán hasznos lenne olyanokat is beengedni, akiknek van munkája, máskülönben ki segíthet? Tanáccsal, tippekkel, pozitív energiával???
A sok munkanélküli együtt csak lehúzza egymást, hiszen mindenki negatív, csalódott, elkeseredett.
Sziasztok!
Nyitottam egy zárt klubot, szeretettel várok ott mindenkit aki szívesen csevegne erről a helyzetről - ha Ő is éppen ebben a cipőben jár.
De nagyon kérek mindenkit aki csak kíváncsiskodna vagy kritizálna: ne is jelentkezzen a klubba!
(A klub ugyanezen a címen fut.)
Köszönöm.
További ajánlott fórumok:
- Munka nélkül huszonévesen...
- Gyermeket vállalni munka nélkül.
- Mivel munkanélküli vagyok, 2012-ben nem fizettem be az egészségügyi adót. Ilyen esetben, visszamenőleg is kötelezhetnek a befizetésre?
- Diplomás munkanélküliség, álláskeresés 2012-ben-segítsünk egymásnak!
- Mennyi a 6 órás munkaviszony nettó bére 2012-ben?
- Megtudná nekem valaki, hogy 2012-ben a Munkaügyi Központ indít-e német tanfolyamot?