Munka mellett diéta? (beszélgetés)
Valamelyest egyetértek.
Napi 5 alkalommal kell enni keveset, lehetőleg okoskodni a kalóriákkal és vacsorára nem kalória- és szénhidrátbombát bevinni.
Ettől gyorsul az anyagcsere, ami tudjuk, hogy kell a fogyáshoz és a súlymegtartáshoz egyaránt.
Mellette sok víz, de teából nem töménytelen mennyiség. (Ez lehet csalán tea - jó vízhajtó, zöld tea- antioxidánsokkal teli, rooibos tea- jó zsírégető, borsmenta- salaktalanít). Természetesen üresen.
Minden csak rendszer kérdése.
Szerintem nem a teától. Sőt a teának vajmi kevés köze volt hozzá. :)
Negatív kalóriamérleggel érted el amit elértél, azaz kevesebb energiát vittél be, mint amit leadtál.
Ugye ezt nem gondoltad komolyan?:/
Szerinted a teától adtam le 16 kg-t??
*Látom még vannak értelmes emberek!
Szia!
Nekem a zöld tea vált be.Igaz,sokat iszok belőle,de hát a melegben úgyis kívánja az ember az innivalót.+ a dinnye csodákra képes.tényleg.
Szia!
Anyagcsere- gyorsítónak jó a szűztea kapszula, nézz utána, nekem bevált! Illetve a mályvatea, de az nagyon durva..... esetleg a szűztea+ CLA kapszula is segíthet.
További ajánlott fórumok:
- Mennyire segítenek be a nyugdíjas (vagy nem nyugdíjas), de még aktív szüleitek a gyermeke(i)tek mellett elvégzendő háztartási munkákba?
- Gyes melletti munkavégzés
- Mennyi munkaidőt vállalnátok havi bruttó 105.000 /nettó 75.000 Ft bérért? Napi 2x 1 óra utazási idő mellett?
- Stresszes munka mellett max.hány hónapig dolgoznál terhesen?
- Hogyan van mindenkinek ideje a munka mellett a családra és a háztart.-ra is rendesen?Vagy csak nekem nem megy?
- Tudja valaki, hogy érintik-e a változások a gyes melletti munkavégzést?