Mennyi munkaidőt vállalnátok havi bruttó 105.000 /nettó 75.000 Ft bérért? Napi 2x 1 óra utazási idő mellett? (beszélgetés)
Es az ember szerencsere eldontheti, hogy ez ideiglenesen belefér-e, amig jobbat talal.
Van-e eselye jobbat talalni, mert amugy van egy keresett szakmaja/diplomaja/tudasa a munkaeropiacon vagy nincs.
Jelen esetben valoszinu, hogy forumindito nem egy magasan kepzett szoftverfejleszto/ grafikus/ vagy ugyes es keresett komuves/asztalos/ burkolo, mert akkor nem nezegetné ezeket a melokat egyaltalan es a kerdes se szuletne meg.
Te be vagy lőve, amikor előállsz ezekkel a munkahelyes c@rságokkal? Már nem tudok másra gondolni.
Elképesztő ámokfutásokat rendezel itt.
Ne szóljon semmit. Ennyi volt önmagától, az élettől az elvárása. Miért nem törekedtél? Válthattál volna.
Neked "szarért húgyért" elég volt ennyi. Elvoltál a langyosban.
Felrobbanok bimmbammbumm :D Hamyka 2013 augusztus óta nincs.
Natinak meg annyi neve volt, hogy fene tudja mikor járt itt utoljára.
"Akkor írd alá? Ki gátol meg benne?"
nem ez volt a kérdés.
"De tuti, hogy nem találkoztak veled!"
2 interjú volt. egy az op vezzel egy a fenntartóval.
kettő.
"Mást nem tudok elképzelni:DDD"
Madárka, akkor te sose dolgoztál még a közszférában maradjunk ennyiben.
meséljek a 8 általánossal rendelkező osztályvezetőről és hasonlókról?
De tuti, hogy nem találkoztak veled!
Ha találkoznak és megszólalsz, akkor tuti nincs szerződés.
"ogadni mernék, hogy nem volt interjúd, mert ezzel a stílussal még szenet lapátolni sem vennének fel."
Itt van nálam a szerződés aláíratlanul. Hétfőn kell bevinnem (HA úyg döntök).....
nem vennének fel?? CSAK EGY szignó kell rá és fel vagyok véve.
Hm??
Hogy lenne olyanja?
Nem tudom milyen nemű a FI, de ki az aki egy ilyet elvisel?
Érdekes, én jóval többet kapok, diploma nélkül.
Takarítottál vagy iratmegsemmisítőt kezelted?
További ajánlott fórumok:
- Sziasztok!Ti vállalnátok 5.babát ha véletlen becsúszna?1sima szülés és 2 császár után??
- Ti vállalnátok 41 évesen?
- Ti havonta kb. mennyiért vállalnátok napi 4 órás munkát hétköznap?
- Ti vállalnátok gyereket kicsi lakásba?
- Ti vállalnátok 40 felett kisbabát?
- Egy párkapcsolatban mennyi idő után költöznétek, házasodnátok össze, vállalnátok gyereke(ke)t?