MP3 vagy ilyesmi, kicsi, zenét hallgatni jó készülék, hol a legkedvezőbb árban kapható? (tudásbázis)
igen ám csak rendzserint akkor merül le ha pp a funkciójának megfelelően szeretnéd használni :)
én ezért tartok külön fényképezőgépet meg mp4 lejátszót is :)
köszönöm a sok tanácsot
az az ezer ft-os is megtenné...
a monkába járás idejét (napi 3 ó) még jobban ki szeretném használni,
csak annyit várok el a kütyütől, hogy feltétel sorrendjébe játsza le, és akkor keverje ha kérem
és több mappát is lehessen feltenni rá: zene, könyv(hangos), ilyesmire gondolok, a MB-hoz nem értek, mekkora kéne.
desokat segitettetek, MINDENKINEK KÖSZÖNÖM :)
SZUPIK VAGYTOK, LEGYEN SZÉP NAPOTOK MARI
Azért a márka sokszor sokat jelent.
Nekem Sony van, még 2007-ben vettem külföldön átszámítva egy 27 ezer ft-ért. Azóta is remekül működik és annyi zene van már rajta, szuper jó. Pedig hidd el, ez már annyit kapott és létezni sem tudok nélküle.
Viszem utazáshoz, nap mint nap, futáshoz stb.
Itt az a cél hogy egyszerű legyen a kezelése.
Amiket én mondtam a 4. 5. hozzászólásban, azok Ipad Shuffle utánzatai 2.500 -3000 Ft-ba kerülnek memóriakártyan nélkül. Egy 4 GB-os SD-kártya 3000 Ft.
Ha a jó minőség a cél akkor érdemes egy eredeti Ipad Shuffle-t venni kb. 15 ezer Ft-ért.
Üdv!
Nekem egy ismerősöm kb 1 hónapja vett egyet a Tesc_ban valami 7 ezer ft-ért, olcsóbb nincs és egész jó kis kütyü. Persze az én 30 ezresemet nem üti, de nagyon sok zene ráfér.
szóval van nekem egy, a fiamtól kaptam, de még szeretnék , mert ennek nincs használati útmutatója és össze vissza keveri a számokat, a mappákat...
én meg sorba szeretném hallgatni
nem vagyok müszaki zseni, ezért kérek segitséget :)
melyett előre is köszönök mindenkinek :)
További ajánlott fórumok:
- Melyik dalt hallottad legutóbb? (Nem, amit feltétlen te akartál hallgatni, hanem ami csak úgy szólt valahonnan.)
- Néhány autóvezető miért szereti teljes hangerőn hallgatni a zenét?
- Repülőn lehet telefonálni, mulatós zenét hallgatni?
- Létezik olyan, hogy interneten keresztül le lehet hallgatni valaki beszélgetését?
- Nem bírom már hallgatni!!
- NOKIA 6303 i tipusú készülékre vágyom, hol a legkedvezőbb az ára?