Most találtam a hirdetést az expresszen! (beszélgetés)
A szomszédomat én is elcserélném!
Mondjuk egy birkára....mert ha már állattal kell egy utcában élnem....inkább a bírka!
Én pld. simán le birkázok egyes embereket, ha okot adnak rá :) Ez nálam olyan kedveskedő "hülye" :)
Nem lehet, h a hírdetőt is sok "birka" ember veszi körül, és őket szeretné értelmesebb közegre cserélni? :))))
szervusztok, :) telefonszám nem volt a hírdetésen??
szívesen megkérdezném, hogy mire is gondolt.
mosolygós szépnapot nektek.
:-)))
Gyapjú =birka= gyapjú matrac. Aztán meg eladjuk 10000/ darab. Csak az érti aki akarja!!
:)) reggel van még....de azért jót
mosolyogtam rajtuk...még ha igaz is :P
Szerintem az újszerű, az csak a használt. Vagy nem értem mi a vicc. Lehet, hogy tényleg korán van még.....
Szóval ami nekem ebből lejön. Van 4 matrac aminek 2 fajta huzata is van, és valamennyire használtak. És van gyerekágy pelenkázóval ami szintén használt, ez mind eladó vagy elcserélhető birkára vagy bárányra. Ami szintén nem mindegy mert az egyik kicsi a másik nagy.
vagy tényleg nem értem.....
Válasz???
Szóval,arra kell a birka?
Behúzogatja,egyenként,aztán jó pénzért eladja!
Hogy ez mért nem nekem jutott eszembe!:)))
Mekkora üzlet!:)))
Most miért?!
Lehet, tanyán laknak:)
Megtaláltam a párját a hirdetésnek szintén az expresszen!
"90*200-as szivacs matrac cipzáras gyapjú huzattal újszerű állapotban 4 db, 10000Ft/db és egy gyerekágy matraccal, pelenkázóasztallal együtt 10000Ft-ért eladó, bárány, birka csere érdekel. "
Szegény gyerek :-)))))
Korán reggel engem is feldobna egy ilyen hirdetés:)
Szerintem valami műszaki, vagy háztartási cikkre gondolt. Mennyit ér manapság egy birka?
Ajánlanám neki a kiscicáimat! Nagyon értelmesek!
Szerintetek mennyit adna értük?
XDDDDD
"Birkákat cserélek értelmes dolgokra."
Tuti hogy már unatkozik velük.
Szegény pára ,mikor jött rá hogy a birkáknál léteznek "Értelmesebb" dolgok is?
Szerintetek mire gondolhatott?
Várom az ötleteket!
További ajánlott fórumok:
- Ti mire figyelnétek lakásvásárláskor, mik a buktatók? (a hirdetést olvasva, illetve megnézéskor)
- Facebookon feladott hirdetést hogyan lehet törölni?
- Végeztem a sulival, de nem találtam még állást. Regisztráltattam magam a munkaügyiben, de azt nem tudom hogy most akkor van-e tb-m?
- Ti tennétek a salátára szeptemberben lejárt ecetet? Most találtam a polcon, még fel sincs bontva. Nem lesz tőle bajunk?
- Interneten találtam meg mostani páromat.....ha van köztetek ilyen az írjon:)
- A gyerekek örömére, most találtam, megosztom veletek...