Most kiderült mit akar tőlem valóban a párom. Ez most mi? (beszélgetés)
Jó reggelt!
Olyan De Javu-m van: mintha egy Dórika alteregó lenne. :o)
Mikor kezdődik a forgatás? :)))
Megvan a nagy szereposztás!? :D
Oké,látom nem csak én gondolkoztam el azon a lehetőségen,hogy nincs is pasija és találomra ír ki témákat minden egyes nap :) Nem tudom mi az igazság,de elég kacifántos a sztorija,mindig van valami probléma.
Kedves fórumindító!Ha minden igaz,amit az elmúlt napokban írtál,akkor szerintem már nem kéne itt kérdéseket feltenned,hanem páros lábbal kirúgni a pasidat,de gyorsan.
Ja, hogy így érted :D A mennyiségben van minimum, a szintben meg mindig van lejjebb ;D
Alsó, felső, király, ász!
Hm... ez kissé fantáziátlan kezdő szerepjátékos ősemlős lehet.:) Merthogy az erotikában a szerepjáték kifagyhatatlan kellékekkel rendelkezik. A viccesebbek használhatnak szívószálat vagy plüssállatokkal bábozhatnak közben szintén gyermeklelkű párjuk érdeklődésének fenntartására.
A parasztgazdák bevethetik az ugart, míg a királyok megnézik van-e a kertjükben feneketlen kút. Az alkoholisták meg egyszerűen csak pohárnak becézik kedvesüket és gyakran a fenekére néznek.
Baszóm???????
Medve anyám...
Azt hittem már nem lehet alább menni. És mégis...
Az csak a média miatt kellett.....
Remélem, Hoxa megszán minket, és lesz.;)
Úgy tudtam, egyszer öngyi lettél.
Vizipisztolyt nagyon szeretnék.
További ajánlott fórumok:
- Van akinek a párja csináltatott DNS tesztet és kiderült, mégsem az övé a gyerek?
- Ha elhidegült tőlem a párom...
- Valóban szeretne tőlem komolyat vagy csak azért keres mindig, mert nincs más?
- Mániákus hazudozó? 3 hónapja randevúzom egy férfival, 2 napja kiderült, "nem orvos" bár annak hazudta magát és 6 évvel fiatalabb is....
- 5 éves kisfiamról kiderült, hogy vérszegény. Mit tehetek, hogy javuljon a helyzet?
- HPV-m van, akkor a párom is meg kaphatta tölem?