Most bárki lehet hollywoodi sztár! (beszélgetős fórum)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Most bárki lehet hollywoodi sztár!
Sziasztok!
Én évek óta hordom a CIBA kontaklencséjét... nagyon szeretem!
Igaz, alapjáratban nagyon zöld a szemem, erre van a zöldes lencse -> napfényben olyan vagyok mint a világító szemű macska :))) Brutális! Mondhatom, hogy ez a "védjegyem", én lettem a zöldszemű doktornéni... Viszont évek óta jól látok. És csak azért, hogy ne legyen olyan feltűnő a zöld szemem, nem váltok barnára vagy kékre.
Viszont mindenkinek aki szemüveges, ajánlom, hogy legalább egyszer próbálja ki a lencsét. Mai árakat nézve lassan nem drágább mint a szemüveg. És sokkal kényelmesebb!
Eszter
Sziasztok
én szeretnék alkalom szerüen bounty kék kontak lencsét de szemüveget hordok -1 st.ez befolyásolja valamiben a dolgot? hol lelehet alkalomszerű lencsét kapni? illetve mennyiért? köszönöm előre is :) szép napot
Hány éves a gyerkőc?
De mielőtt bármit is választanátok elsőként a szemészorvos/kontaktológust kell felkeresni.
Minél hosszabb ideig viselhető a lencse, annál keményebb anyagból kell gyártani és persze a viselése annál kényelmetlenebb lehet. A lágy lencséket, mint a havi cserélésű lencséket azért kedvelik jobban a lencsések.
A leghigiénikusabb választás pedig a napi lencse, amivel nincsen semmi pepecselés, tisztogatás. Mindennap steril lencsét hordhat a gyerkőc.
Még egyszer a legfontosabb az orvoshoz elmenni.
Mi mindig innen rendeljük a lencsét a páromnak, nagyon korrekt cég.
Szerintem kipróbálom a színes lencsét, nagyon tetszik:-) Bár én nem tudnék a szememben matatni..ez visszatart kicsit, mert nem lenne merszem betenni, kivenni.
Ugrás a teljes írásra: Most bárki lehet hollywoodi sztár!
További ajánlott fórumok:
- Elgondolkodtál már azon, hogy a fórum hozzászólások alapján bárki részese lehet az életednek?
- Intelligens vitatkozás bárkivel, akivel lehet...
- Bárki lehet cukorbeteg!
- Ki lenne a legjobb Magyar James Bond? (lehet bárki színész, zenész, közszereplő, újságíró, rendőr, politikus, tv műsorvezető...)
- Hogy lehet középhosszú hajból Hollywood-i hullámos fürtöket varázsolni?
- Beszédtechnikával bárki hangján sokat lehet javítani?