Ki lenne a legjobb Magyar James Bond? (lehet bárki színész, zenész, közszereplő, újságíró, rendőr, politikus, tv műsorvezető...) (beszélgetős fórum)
:DDD
Ő tud róla?
Erről eszembe jutott egy szakállas vicc:
Amikor Móricka szabálytalanul ment át az úton, a rendőr megállította: nem büntetlek meg, ha megmondod, melyik az üvegszemem.
Móricka nézi, nézi, majd kiböki: bal! Igazad van! Hogyan találtad ki? Olyan értelmesen csillog. :))
(A James Bond még rendben van, de a magyart nem kéne nagy M-el írni. )
Szerintem a Bond-filmek az amerikai életstílus és technika miatt élvezhetők a rajongók számára. A magyar változatukat csak eleve paródiának lehetne megcsinálni, és akkor, mivel Geszteis már nincs, akár Csuja Imre is lehetne a főszerepló a kis pocakjával.
Belevenném az átlag magyar rendőr túlhivatalizált szókincsét is, amikor nem "beleszól a rádióba", hanem "forgalmaz"... Egyzer hallottam ilyet és ha nem az én segítségemre sietett volna az illető rendőr, akkor isteni jót röhögtem volna. Belevennék egy ilyen jelenetet egy Bond-paródiába is.)
Igen, jó pénzért bármit eljátszik.:)
De ajánlanám neki így 68 évesen a rendőr szerepet, ahol üldözi a bűnözőket. Vagy egy kohász, bányász szerepét egy hétre. Vagy megnézném hogyan fest katonai egyenruhában ezzel az alkattal.:D
A parasztlegény szerepekben már bizonyított.
:DDD
Ja hogy az valami pszicho triller lesz?
További ajánlott fórumok:
- Magyar politikusok, országgyűlési képviselők
- Valóságshow, és tehetségkutató műsorvezetői, zsűri tagjainak felsorolása
- Ki a szerinted a legszimpatikusabb TV-s személyiség, műsorvezető vagy celeb?
- Szerinted mi lesz? Politikus vagy ügyvéd? :-)
- Sztárhíradósok-és műsorvezetők
- Szerintetek mennyit keres egy műsorvezető nem vezető tv csatornánál?