Most augusztusban tartjuk az eljegyzésünket! Mit vegyek fel? (beszélgetés)
Szerintem igen.A karikát húzzuk fel.
Akkor majd téged is várunk az Esküvő 2011 nevű topikban, ami még nem létezik (mert korai), de te vagy a harmadik, akivel itt találkoztam és jövőre férjes asszony lesz :)
Ja igen, lemaradt: NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK NEKTEK!!!
Igen, jövő augusztus 6! És a jó hír: ma anyósom is rábólintott! (tartottam tőle:-S) Most augusztus 7 pedig a családdal ünnepeljük az eljegyzést, illetve jelentjük be hivatalosan:-))
Gyűrűk bal kézen, belül a karika, kívül a köves. Esküvőn pedig minden át a jobbra.
Nálunk legalábbis.
Mi karácsonyiak voltunk, rajtam kosztüm volt fűzővel.
Ja, és gratulálok! :)
Jövőre esküvő?
Miután a fiú kiválasztotta a lányhoz leginkább illõ gyûrût, felhúzza szerelme bal kezére, ami az esküvõn, majd szépen átvándorol a jobb kézre. Ugyanis ennek helyére a jegygyûrû kerül. Nem törvényszerû, de esetenként az eljegyzést követõen a lány is vesz egy gyûrût a fiúnak viszonzásképpen.
:-)) Ez a legszebb mondat, amit mondhattál:-)) Köszönöm neked!
Sok boldogságot kívánok nektek, de nem a ruha a fontos. Bizti bármit is veszel, fel te leszel a legszebb a párodnak.... csak az a fontos, hogy jól erezd magad!
Mi is most tartjuk majd az eljegyzést, de ez a gyűrű dolog olyan zavaros, mindenki másképp csinálja.
Elnézést,morbid voltam.
Természetesen sok boldogságot kívánok:)
Nagyon köszi:-)) A fűző még nem is jutott eszembe:-)) Köszönöm! Nektek is sok boldogságot!
Ja és a kísérőgyűrűvel májusban megkérte a kezem,majd szeptemberben egy eljegyzési buli keretében húztuk fel egymás ujjár a karikagyűrűt.
Szia!
Először is gratulálok!
Nekünk tavaly szeptemberben volt az eljegyzésünk.Én varrattam egy szoknyát és egy fűzőt hozzá,ami nagyon karcsúsít.Én sem vagyok egy vékony alkat.
Én egyszerre kaptam meg a kísérőgyűrűt és a karikagyűrűt is!De sokféleképpen hallottam már ezt is!Van ahol csak kísérő,van ahol csak a karika kerül fel az ujjakra!:)
Nálunk az a divat, hogy mikor a kedvesed megkéri a kezed (ti ketten vagytok) akkor kapod a jegygyűrűt (kísérőt) és mikor a hivatalos kikérés van szülőktől meg a banzáj, akkor felhúzzátok a karikagyűrűt is a bal kézre...esküvő után kerül a jobbra! Sok boldogságot!
Nagy nagyon köszönöm, ez nagyon jó tipp:-))
óó hát a gyürüzésben nem tok segíteni mert az nálunk ki maradt:( de a a ruhára gondolsz az egy elegéns kényelmeg gondold azt hogy egy esküvőre mész ott mindíg mindenki elegáncsos:) te? oda mit vannél föl? ja de ne a saját esküvődre menny gondolatba :) valaki máséra :)
én mivel úúúútálom a szoknyát és én sem vagyok vékony alkat ,egy nadrág kösztümöt javasolnák egyenes száru nadrággal:)
Nagyon szépen köszönöm!! Sokat segítettél:-D
Mindenkinek köszönöm!!! Én is ilyesmire gondoltam:-)) A kísérő már megvan, anyu szerint viszont a karika gyűrűt szokták.
Sok boldogságot kívánok nektek.
Szia!
Szerintem, ha egy elegáns nadrágot meg egy csinos blúzt veszel fel,akkor az alkalomhoz illően öltöztél fel.
A gyűrűben nem tudok tanácsot adni,mert nekem nem volt kísérő gyűrűm.A mi eljegyzésünkön a karikagyűrűmet húzta a párom az ujjamra.
Remélem tudtam segíteni.
Egy egyenes vonalu egyszinu ruhat, rovid ujjal, vagy ujjatlanul, esetleg boleroval, nyari harisnyaval, elegans (fel)magassarku cipovel.
De lehet, hogy rosszul tudom...
Szerintem Te is valami kosztümöt vegyél fel, és eljegyzéskor a kisérő gyürüt szokták felhúzni a karikagyürüt csak a szertartáson
Szerintem bármilyen csinos ruha megteszi,mondjuk valami "A vonalú"az ápol és eltakar.
Eljegyzésen bal kézre húzzák a karikagyűrűt,esküvő után a jobbra.
Szokás vagy nem én a kisérőgyűrűt is az eljegyzésre kaptam.
Szerintem a vőlegény leginkáb a semmire szavazna!Egyébként gratulálok és sok boldogságot kívánok!
Anyósomék és anyuék is elegáns kosztümöt vesznek, most mutatkozik be a két család. Én mit vegyek fel? Nem vagyok vékony alkat...
Még valami! Az eljegyzésen már a karikagyűrűt húzza fel a párom, vagy a kísérőt?
További ajánlott fórumok: