Ha a garanciás mosógép már nem is javítható, a vételárat teljes egészében visszakapom, vagy valamivel kevesebbet vagy többet? (tudásbázis)
Ua. vételárat kaptam meg utalványban, amit az adott áruházban válthattam be.
Én elkönyveltem, hogy 3 évig használtam a régit, úgymond ingyen.
Egyébként velem a gyártócég nagyon korrekt volt, mert 2-3 hónappal minden garancia, jótállás lejárta után, adta be a kulcsot a gép. Én a gyártónak írtam egy levelet.
Én is jártam már így.
Sajnos csak a vételárat fizetik vissza, amit meg is kaptam , persze pótolnom kellett az árat, mikor vettem újat.
Most még jobban elszálltak az árak, sajnos ahogy néztem, 94 ezerért elég silány termékek vannak.
Nem hát. Ráadásul ami elromlott egy BEKO volt, ami akkoriban vmi 68ezer volt. 68ezerért kb egy fagyasztó nélkülit vehettem volna. Asszem olyan 40körülit fizettem rá, egy Indesitre, ami szerencsére azóta is hűtő :)
Az a baj a te esetedben, hogy ebben az évben annyira felmentek az árak, hogy ha teszem azt ugyanazt nézed ki mint amid van ( szerintem ne tedd) akkor majd 30-40%-ot rá kell fizetned. De hátha most jól jársz.
Sziasztok!
A napokban elromlott a 2019-ben vásarolt mosógépem, amire plusz garancia volt vásárolva, ez 2024-ig érvényes.
Ma elvitte a szerelő, azt mondta, elképzelhető, hogy túl drága lenne a javítás (ha egyáltalán javítható), és a biztosító dönthet úgy, hogy kifizeti a vételárat.
Na most nézegettem az árakat. 3 éve ez a gép 94.000 Ft-ba került, most ezért a pénzért kb. semmit nem vehetnék, maximum nagy levegőt...😞
Van valakinek tapasztalata, hasonló esetben a vételárat fizette vissza a biztosító, vagy attól többet/kevesebbet?
Köszi, ha írtok!
További ajánlott fórumok:
- Mindent, csak kevesebbet diéta
- Hogyan egyek kevesebbet, ha állandóan éhesnek érzem magam?
- Fogyás, ahol nem az idővel, hanem a türelmetlenséggel állunk hadban...Nyárra már mutasson valamennyivel kevesebbet a mérleg
- Mit tennél, ha elmulasztottad volna az igaz szerelmet, de most visszakaphatnád?
- Vajon többen születtek Budapesten vagy kevesebben, mint amennyien jelenleg ott laknak?
- Eladható-e egy ház kevesebbért, mint a tartozás összege?