Mosogatógépszerelés (beszélgetés)
Na megjavult a beteg?
Nekem a felső szóró fejet tartó kicsi pöcökből letört az egyik,holnap megyek a másikért kíváncsi leszek,hogy garanciába hogy megy a dolog.
áááááááááá!!!!!
Még nem jutottam el a szervízig.
Meggyógyult már a mosogatógép?
Semmi.A napokban nem értem rá foglalkozni vele,eléggé el voltam "havazva". Maradt a kézimosogatás :( Talán a jövőhéten tudok valamit intézni,de félő,hogy nem úszom meg a szervízes ember kihívását,ráadásul vidékre hetente csak 1x mennek ki.
Köszi az infót,jövőhéten megteszem.
Szerintem sem! Inkább a vezérlő részénél lehet baj! Az pedig az ajtón van.
Az Aristonnak van a József körúton egy szakboltja.
Szerintem hívd fel - hamég nem tetted meg -ők biztosan tudnak segíteni.
Szia!
Mi újság a mosogatógéppel?
Ha valameddig jól működött, akkor nem valószínű, hogy a vízcsővel van a gond.
A kihúzás az már csak azért jutott az eszembe,hogy hátha megint csak megdönteni kell,és kifolyik a víz.Bár akkor mikor ez volt a baja,akkor írt hibakódot. +azért is akarom kihúzatni,hogy hátha tényleg "csak"a vízcső van rossz helyen.De jó lenne!!!!!
Ha egyáltalán el sem indul és hibát sem jelez, akkor szerintem hiába húzogatod. Lehet, hogy a programkapcsoló hibásodott meg.
Ez csak az én véleményem. Így látatlanban még egy jó szerelő sem tudna tanácsot adni.
Remélem én is,hogy megoldódik.
Holnap kihúzatom a helyéről,kipróbálom,hátha elindul.De jó volna!!!
Szerintem sem fogom én megjavítani.Holnap bemegyek a szervízbe,megkérdezem őket,hátha van valami ötletük.Azért idegenkedem a szerelő kihívásától,mert vidék:kiszállási díjról indúl.Multkor kijött a szerelő,kihúzta a helyéről,kicsit előredöntötte,kifolyt a víz ,visszatolta,és késsz! 6000.-ft.Valami tálca volt megtelítődve a lecsapódó vízzel.Na,majd lesz valami.
Bocs,de az ismerősömnél egy kicsit volt csak neki nyomódva a szekrénynek és nem működött.
bóbita nem írtad a márkáját, típusát. Hátha úgy tudnak segíteni.
Szerintem ezt a gépet te távirányítással sajnos nem fogod tudni megjavítani.
Szükséged lesz egy valós szerelőre.
Tényleg nincs köztünk olyan Hoxás akinek a férje,udvarlója,szeretője,rokona....stb.ért a gépemhez?
Írtam,hogy a befolyócsőnél minden oké!!!!!
Írtam,hogy NEM ÍR KI HIBAKÓDOT!!!!
Esetleg a vízbefolyó cső nincs megnyomódva és ezáltal úgy érzékeli,hogy nincs víz?
Hazsnálati utasítás? Vannak benne hibakódok.
Az utolsó 3-4 mosogatáskor úgy indított a gép,hogy kinyitotta a mosószertartót rögtön a program elején.Most meg már el sem indul,nem ír ki hibakódot,csak azt a számot amit a program elején szokott.El sem kezdi a vízezést sem .Egyik program sem indul.Kikapcsoltam,bekapcsoltam,vízet megnéztem,ki-be folyó csöveket megnéztem,de azoknál minden oké!
Tud valaki valami jó kis tanácsot adni?
Mi baja a gépnek? Hátha más is tud segíteni.
Nem rossz ötlet. Én is így javítottam meg.
Sziasztok!Van valakinek a környezetében mosogatógép szerelő? Távjavításra lenne szükségem!
További ajánlott fórumok: