Mosogatógép? Igen... de melyik? (beszélgetés)
9 terítékes mosogatógépet szeretnék venni, ezek közül a legolcsóbbat:
Az a kérdésem, hogy a 9 terítékesbe beférnek fazekak és lábasok?
Köszönöm mindenki segítségét!
Megvan a drágaságom! Imádom!
whirlpool adg 8393 ix
Minden jót mindenkinek! Sziasztok!
Köszönöm még mindig a hozzászólásokat! A páromnak folyamatosan adom a drótot, hogy mik az ajánlatok, és a vélemények! :))
Most nagyon tetszik neki egy... Whirpool ami gőzfunkciós is! Erről esetleg valaki tud valamit mondani?
Nekem is Bosch dolgozik már 4 éve.Eddig semmi baja nem volt még.
Viszont,ha Te most keresel (ill. a párod)olyat válassz,amiben van egy harmadik evőeszközfiók.Nagyon előnyös tulajdonság.Amelyikben nincs annál sajnos szinte kivétel nélkül mindig útban van az evőeszközös kis kosár.A félprogram nagyon előnyös,bár hamar megtelik.(Én még soha nem használtam)
Tablettát calgont használok,de egyre rosszabb a minősége.Ha elfogy biztos váltok.....
Sót,öblítőt szinte kivétel nélkül mindig a legolcsóbbat veszem.
Tisztítóból a somatot szeretem,de szerintem a li.l v. al.is ugyanolyan jó.
most siemensem van, ajánlom
anyumnak több,mint 10 éves Bosch-a van, tökéletes
Nekem is Bosch-om van már harmadik éve és nagyon jó. Nálam nagyon gyorsan tönkremennek a gépek, de ehhez még csak egy beszorult meggymag miatt kellett szerelőt hívni. Csak most el ne kiabáljam.
DM-es termékeket használok bele és ár-érték arányban a legjobbak szerintem.
a féltöétet tényleg hasznos
meg a gyorsmosás progi
fontos, hogy alacsony áram és vízfogyasztású legyen
Szia!
Tavaly vettem én is a fórumozók segítségével Bosch 12 terítékes gépet. Nagyon bevált, imádom! A szerelő ismerősöm szerint is jó vásár volt, mert szerinte ez a márka tartós és jó alkatrészekkel van ellátva. Szerencsém volt, mert az interneten találtam egy olyan webáruházat ahol az árukeresőben levő áraknál is olcsóbban tudtam megvenni!
Ja és a félprogram nagyon előnyös!
Köszönöm a segítségeket... még azért várom ám! :)
Párom most nagyon ráállt a keresésre, véleményekre, részletekre! :) Tehát jöhetnek az ötletek!
Köszönöm az eddigieket is! :))
Miből csak lehet Bosch-t veszek
mosogatógépünk is ez a márka
és nagyon nagyon jó
most az egyik boltban lehet venni 110-ért
mi 2 éve vettük 160 ezerért
de kiválóan működik
Én akkor pontosítanék típusilag: Candy CSF 4575 EX
ezt a típust lassan 2 éve használom, naponta 2x is, gond nélkül.
Nekem 9 terítékes Candy (AAA) mosogatógép van, amivel idáig nagyon elégedett vagyok.
Tabletták terén először a nagyon márkásakat vettem, de igazából én nem tapasztaltam semmi különbséget a harmadáron kaphatóval szemben. Az öblítő folyadékból és a vízlágyító sóból is azt veszem, ami éppen a polcon legolcsóbb.
Nagyon szépen dolgozik a gépezet és foltmentesek száradás után az edények, tányérok, poharak.
szia!
nekünk AEG volt és nagyon jó..mondjuk nem is volt túl olcsó..calgon szar azt ne használd hozzá hanem a somatot
További ajánlott fórumok:
- Tényleg takarékossabb/olcsóbb a mosogatógép, mint a kézi mosogatás? (energia, vízhasználat, stb.)
- Érdemes venni mosógatógépet?
- Mosogatószer ízű edények a mosogatógépből
- Kezdő mosogatógép használó vagyok. Lenne pár kérdésem!
- Rossz a mosogatógép-tabletta?
- Foltossá tette a poharaimat a mosogatógép, mit csináltam rosszul?