Mivel tudom eltüntetni hátul, a derekamon lévő zsírt? (tudásbázis)
szia
Én a hastáncot ajánlom :)
eleinte, mivel az oldalra dőlés tud fárasztó is lenni,én úgy csináltam, hogy felváltva kétszer 25-öt, összesen mindkét oldalra ötvenet.
Eleinte szerintem bőven elég, ha napi egyszer csinálod, de lényeges, telejesen egyenes gerinccel, úgy van csak hatása.Egy hét után növelheted a gyakorlatok számát, és azt, hányszor végzed el egy nap.
Bevallom, én régen csináltam, de ha jól csinálod, és kicsiket dőlsz oldalra, akkor ha gyakorlat után megtapintod a derekadon az izmot, ameyik oldalon épp csináltad, lehet érezni, hogy közvetelen utánna kemény lesz!:):)
Az olyan jó érzés!Persze nem tart ez az érzés akkor sokáig, de ha rendszeresen csinálod, utánna már tartós keménységet érzel a derekad izomzatán!:):)
A törzsemelést is szerinetm ilyen gyakorisággal végezd.
Na tessék! Vizet prédikálok bort iszom!Én meg bezzeg olyan lusta vagyok, hogy legalább egy éve nem csináltam ezeket a gyakorlatokat...:(
De erőt veszek én is magamon:)
Sok sikert!:D
a címe pontosan: "Hogyan tudnám a hátmaról eltünteni a hájat?"
Ez a fórumtéma címe
A felülkésekkel én is próbálkoztam, de nekem a gerincemet tette tönkre. Nyilván, nem szakszerűen csináltam,de ezt a gyakorlatot nehéz is jól elvégezni. Alapvetően azért nő meg ilyenkor a has körfogata, mert izmot épít, és nem égeti a zsírt.Legalábbis nem úgy, ahogy szeretnénk. Nekem ez a tapasztalatom...:(
Sok sikert a derék fomráláshoz, és szerintem olvas bele abba a fórumtémába, amit említettem! ott is hasonló poblémákkal küzködik a téma kiírója.
tökéletesen átérzem a problémád... Én is hurkás vagyok ott...:(((
iszonyatosan megdöbbentem, mert egy hízott disznó is formásabb....nem volt ez nekem eddig gond, de most vhogy a télen igen megiperedtem.
mese, köszi a tippet, azt hiszem akkor ezt rendszeressé teszem. igazából van szobabicóm, meg stepperem is, csak hát minden nap kéne őket használni.
a felülésekkel meg csak növekedett a haskörfogatom.
További ajánlott fórumok:
- Szeplőket mivel lehet eltüntetni?
- Mivel tudom eltüntetni a füstszagot a lakásból?
- Mivel tudom az új cipőmből eltüntetni a kínai szagot?
- A hasamon és a combomon van némi felesleg? Mivel tudom eltüntetni?
- Fehér textil bőr ülőgarnitúráról mivel tudom eltüntetni a gyerekem tollal kreált "rajzát"?
- Mivel tudom eltűntetni a madárürüléket a fa kerítésről?