Mivel tudom az új cipőmből eltüntetni a kínai szagot? (tudásbázis)
:D
ez mégjobb :D
Azért kezelik a cipőket, hogy ne penészedjenek a hosszú úton és raktározás közben.
Nekem eltűnt a szag egy idő után. Amúgy nagyon szeretem a DM-ben kapható Balea láb és cipőszagtalanító spray-t ami grapefruit-menthol illatú. Sárga-zöld flakon. Ha gondolod, próbáld ki!
Sztem sokkal jobb mint a Scholl
A kínai szagot egy spec. tartósító/molyirtó okozza, kimoshatatlan, beleivódik az anyagba...
Ezt nemrég hallottam.
Egy idő után enyhül a szaga, ha nagyon jól szellőző helyen van - de be ne zárd egy szekrénybe, vagy a dobozába!!!
felveszed parszor, mar jobb lesz.
Vagy csak egyszeruen hozzaszoksz a szagahoz :S
Kínai szag!!! XD Ez tetszik!!! :D
Amúgy nekem is van egy kínai szagú cipőm, és nem megy ki belőle a szag... 1 éve megvan, de egyszer sem volt a lábamon. :S
Petróleum szaga van vagy valami olyasmi?
Próbáld meg azt, hogy ha lehetőség van rá öblítős vízben mosd ki....vagy azt hiszem lehet kapni már illatosított talp betét!4 De ha nem akarod kimosni akkor öblítővel átitatott szivacsot vagy valamilyen pamut cuccot tegyél bele a cipőbe egy napra vagy egy éjszakára/hogy ne büdösödjön meg a rongy/ aztán szárítsd meg ....
sajna mindegyiknek olyan szaga van.
Majd többszöri használat után, kezd egy kicsit elmúlni.
Vagy ne a kínaiba vegyél.... :-)
:-DDDDDDDDDDD
Súrold ki szerintem. pl.
Lábszaggal :-))))
Milyen az a kínai szag?
További ajánlott fórumok:
- Mivel tudom eltüntetni a füstszagot a lakásból?
- Mivel tudnám eltüntetni az állott szagot a ruhákból?
- Hogy lehet a lakásból a macska, kutya pisi szagot eltüntetni?
- Hogy tudom padlószőnyegből a friss hányást kiszedni illetve a szagot eltüntetni?
- A termálfürdőtől kénes szagú lett a fürdőruhám, mivel lehet eltüntetni a szagot?
- Régi sütőből az avas zsír szagot mivel lehet eltüntetni?