Hogy lehet a lakásból a macska, kutya pisi szagot eltüntetni? (tudásbázis)
szia!
Hát nagyon sokat bepisilhettek a macskák ha annyira büdös van.
van olyan is ,ha oda ért a betonra a pisi akor ugye a beton beszívja a szagot.. azt nem lehet kiszedni a betonból tömény hipóval sem.
ha a falakba nincsenek ez a büdös pisi szagok és csak a betonban van akkor le kellene mindent metlakizni(járólapozni) az majd nem engedi érezni nem engedi föl.
hívjatok egy klímást, az kipucolja a légkondit, fertőtleníti, cserél benne szűrőbetétet, meg amit kell.
a padlószőnyeg alatti deszka meg biztosan beszívta a pisiket!!! lehet, hogy nem direkte onnan érzed, de onnan is párolog-bűzölög tovább.
én a padlódeszkától is megszabadulnék, új parkettát vagy laminált padlót rakatnék.
Fa padló van a szőnyeg alatt?
Akkor lehet, hogy nem is az állatok szaga, hanem a padlóé.
Nálunk is ez van. Nagyon régi lakást vettünk és a parketta is nagyon régi. Hiába sikálom, valószínű, hogy a parketta alatt már kórhadt és nedves.
Most próbálom rábeszélni a férjemet, hogy az előszobába szedjük fel és inkább kövezzük le.
Nekünk van macskánk, de sosem volt sehol büdös tőle. Igaz én elég sűrűn takarítok, és nagyon rendes a cicánk is:)
Probaltam en szodabikarbonaval is ecettel is,de nem ment el a szag.En nem gondoltam,hogy valakik,igy tudnak elni,Amerikaban.Amikor mentunk megnezni a lakast,ugy fogadtak,mintha egy palotaba leptunk volna be.Semmi szegyen nem volt rajtuk,hogy hogy elnek.O"szinten,en restelltem
magam,az o" helyukbe.
A régi hagyományos szódabikarbóna ( gyógyszertárban 20 dkg. 60 Ft ) és ecet. Tiszta,jó illat marad tőle.
Felmosni vele, átmosni. Ne a vegyszereket. az nem szagtalanit.
Ez elég dúrva :SSS
Nem is takaritottak???Én tuti parkettát cserélnék kezdetnek,és valami szags4mlegesitőt tennék a légkondiba.
Ajánlatos lenne a légkondícionáló szűrőjét is lecserélni! Azonkívül még mázolás...
A lakásban, amit régen vettem, rengeteget dohányoztak, mustárszínűek voltak az ajtók-ablakok. Csak a 3 soros újramázolás segített rajta. Most már jön a jóidő, lehet szinte éjjel-nappal szellőztetni. Idővel el fog múlni.
Egy jó levendulaolajos párologtatás azonban nem ártana addig is.
Most vettunk egy lakast.Az alberlok 2 kutyat,es 2 macskat tartottak bent.Szelloztetes nem volt.
Borzaszto volt az a bu"z,ami bent volt.Azert is tudtuk olcson megvenni.Gondoltuk,ha fertotlenitunk,festunk,szelloztetunk,akkor megszunik.Elhasznaltunk,20 l cloroxot,mert a rengeteg fertotlenitot,festettunk,es meg mindig lehet erezni,a szagot.Az ablakok alatt van a legkondi,es onnan erezzuk.Gondoltam,ha ra fujunk
valami illatosito sprayt,es bekapcsoljuk,talan megszunik,a bu"z.Kerlek benneteket,aki hasznos tanacsot tud adni,valaszoljon.Koszonom
További ajánlott fórumok:
- Mivel tudom eltüntetni a füstszagot a lakásból?
- Mivel tudnám eltüntetni az állott szagot a ruhákból?
- Mivel tudom az új cipőmből eltüntetni a kínai szagot?
- Hogy tudom padlószőnyegből a friss hányást kiszedni illetve a szagot eltüntetni?
- Hogyan lehet műbőr táskából eltüntetni szagot?
- Hogyan tudom a benzinszagot eltüntetni a ruhából?