Mivel tud egy férfi megalázni egy nőt? (beszélgetés)
ilyent is láttam, nem is olyan rég itt.
de nőtől :D
és az már nemis szánalmas volt, hanem közönséges :d
Attól függ miként és milyen módon! :D
Senki sem önmagáért csinál sokszor hülyet magából hanem a másik figyelme miatt.Csak ez sokszor...nagyon sokszok balul sül el! ;-)
jujj, de jó.nem is szép dolog ha harap egy nő.
lehet, láttam már olyant is :D
Nyugi ma nem kapsz piszkálódást most jól ébredtem nem harapok! :D
Szerintem ezek a dolgok mind a másikért történnek!
hát igen, de a férfiak is tudják magukat.
még mielőtt félreértés lenne :D
Miért szánalmas? Szerinted én vagyok a szánalmas mert nem vagyok hajlandó összekeverni az üzleti kapcsolatot a szexuális kapcsolattal? Vagy úgy gondolod, hogyha egy nő felajánlja magát, azt egy férfinek kötelező elfogadnia?
Miért nem érzed úgy, hogy engem aláztak meg, amikor ilyen egyszerűnek néztek.
Miért nem azt érzed szánalmasnak, amikor egy nő ilyen gagyi öngyilkossági fenyegetéssel próbálkozik?
Én azt hiszem egyszer nagyon megaláztam egy nőt, bár nem ez volt a szándékom.
Üzleti ügyből kifolyólag tartozott egy hatszámjegyű összeggel mikor felajánlotta a kedvességét. Én először tapintatosan kitértem a válasz elől, mire ő azt mondta, hogy a Dunának megy.
Erre én azt válaszoltam, hogy metróval a Ferenc körútig, onnan már csak két megálló villamossal.
Azt hiszem ez nagyon megalázó lehetett neki.
Az ego nem egyenlő az egoizmussal!
Mindenkinek van ego-ja, ui. ennek hiányában életképtelen!
Azért a nőket sem kell félteni.
A pasiknál durvábbak az eszközök, a lányoknál kifonomultabbak.
Egymás megváltoztatására való törekvés mindkét nemnél megtalálható. Ezért fontos közel azonos embert találni, akit azért szeretünk, aki.
Viszont, ha egy nő nem sokat ér, vagy a pasi a nő sok gondolatával, döntésével nem ért egyet nyugodtan elmondhatja neki és ha emiatt a lány megsértődik hagyni kell és keresni valaki mást.
jelen társadalmunk a legjobb példa arra, hogy embereket nem lehet erőszakkal, aljassággal, valódi értékek, igazi szeretet nélkül nevelni.
Sosem írtam ilyet.
Ezek a te saját magadról alkotott gondolataid.
Ha egy randi sikertelen, annak sok oka lehet.
Nagyrészt a nők a hibásak.
Irreális elvárásokhoz ragaszkodnak és ehhez igazítják az egójukat is. Sok lány kicsinyesen agresszív és érdeklődés nélkül közönyös.
Ez az önhittség, az egó legerősebb megnyilvánulása.
Az egóval rendelkező emberek gyakran nevetnek.
Sosem vált még a javukra. Így van ez most is.
További ajánlott fórumok:
- Ha egy férfi, mivel nem oldható meg, hogy kettesben maradjatok, megcsókol úgy, hogy a felesége ugyanabban a teremben van...?
- Mivel szerzek örömet egy férfinak?
- Ha egy napra férfi lehetnél, mivel töltenéd azt a napot? Csajoknak!
- Férfi partnerem nem hajlandó velem házasság előtt ágyba bújni. Mivel lehetne mégis rávenni?
- Bika férfiak! Mivel lehet levenni Benneteket a lábatokról?
- Mivel lehet hosszabb időre megszédíteni egy olyan férfit, aki nem igazán akar házasságot?