Mivel lehet helyreállítani az orrcsepptől tönrement nyálkahártyát? (beszélgetés)
Fiziológiás sóoldat, orrcsepp formájában.
Vagy most reklámozzák a tengervizes orrspray-t. Aqua Maris a neve - asszem
Próbáltad már,hogy só mélyen bekened a szőlőzsírt?
Nekem ez segített legtöbbet.
nekem volt már, h rutascorbint ajánlott az orvos orrnyálkahártya hylrehozatalára (de nekem baleset miatt "robbant szét" az orrnyálkahártyám), illetve neogranormon.
Amúgy, van ismerősöm,. aki szenved ettől, és sztem az a legtutibb, ha nem vizes orrfolyásod van, hanem sűrű, akkor nem orrcseppet használsz napközben, hanem tengervizes orrsprayt, mivel az ki se szárítja a nyálkahártyát, viszont feloldja a trutyit, és könnyebben kifújható lesz. Orrcseppet csak éjszakára ilyenkor, meg reggel, vagy max. naponta 5x, hogy az orrdugulást oldja, gyógyító hatása érvényesüljön, viszont, ne szárítsa ki a nyálkahártyát.
Vagy ha már nagyon muszály gyakrabban használni, akkor gyerekeknek való orrcseppet vegyél!
Vizes orrfolyásnál meg pont az a jó, ha szárít, uhogy ott nyugodtan használd, de azért persze ott is módjával!
Évek óta küzdök ezzel a problémával.Gyakran kiszárad az orrnyálkahártyám, illatokat-szagokat is nagyon rosszul érzem.
Küzd valaki hasonló problémával?Esetleg nincs valakinek valami hasznos tanácsa a kezelésére?
Köszönöm!