Bélflóra helyreállitása (beszélgetés)
"az emberi szervezet meg tudja gyógyitani magát antibiotikumok nélkül is"
Nem mindig.
Egyébként én is akkor kezdtem el gyógyulni, amikor savkötő gyógyszert írtak fel nekem. Pedig tartottam tőle. De előtte hiába diétáztam és ittam a gyógyteákat. Szóval van, amikor kell a gyógyszer; különben én is alkalmazom és preferálom a természetes gyógymódokat.
Megint ő :) hozzá hasonló orvost még nem láttam...mesélhetnék arról, hogy milyen dolgokat gyógyitott meg csak a családomban.
Bocsánat, ha nem figyeltem.
A 16 7-ben volt kérdés?
A harmadik. A sebészetet nem tudja helyettesíteni a ráolvasás (abban is hiszek).
Azt gondolom, hogy a kettőnek együtt kellene működni.
Van olyan, hogy kell az antibiotikum. Ezt Dr. Simoncsics Péter is mondja (akit korábban küldtem)
És a képalkotó eljárások is fontosak.
Szerintem csak hamar nyúlnak pl. gyógyszerekhez. Szelídebben is lehetne próbálkozni... Ha nincs nagy baj. Pl. Az én refluxsztorim... Végül egy 2 hetes dietatol elmúltak a panaszok
még egy sztori, aztán rohanok dolgozni.
ennek a jógastúdiónak a vezetője nagyon komoly bélgyulladással küzdött. A mütétet javasolták neki, amit elutasitott, helyette kiment Indiába és egy évig egy ashramban tanulta az ashtangát, amit azóta is tanit. 1 év után újra tükrözték és semmit nem találtak nála...szóval ilyen is van. az emberi szervezet meg tudja gyógyitani magát antibiotikumok nélkül is. ezzel ő nem marketingel. nekem mesélte egyszer el, mert az ashtanga engem is kikúrált egy nőgyógyászati betegségből...engem is müteni akartak...
Igazad van!
Hálám jelei : 🙂🙂🙏👽🌞👽
értem, köszönöm!
Elmegyek dokihoz. Talán azért voltam eddig :) nyugodt ezzel, mert a belgyógyász azt mondta, hogy egy bélfertőzés után, ami bakteriális volt teljesen normális, hogy akár hónapokig ingadozik a dolog, mivel a bélflóra érzékeny egyensúlya még nem állt helyre..
tudod, azért is idegenkedem ettől szerintem, amit korábban irtam a reflux vizsgálattal. a doki ragaszkodott a gyomortükrözéshez, és nem talált semmit. a tüneteim nem voltak annyira markánsak, ezért is ajánlottam neki elős körben a diétát, de attól teljesen elfordult...
okok, köszi :)
az egyik legjobb barátom is tudna folyamatosan tojást enni
miért?
a proktológusnak mikor mondtam annyit mondott, hogy valami étel még ingerli a bélflórát
Szia,
Köszönöm a neveket, megnézem őket.
Jobban vagyok, azt hiszem :) A mai és a tegnap reggeli produktum rendben volt teljesen...
igazából nekem nem folyamatos hasmenésem volt a fertőzés alatt sem, inkább csak 1-2 laza széklet naponta és kb. 1-3 nap hasmenés....szóval nem volt folyamatos a hasmenés. de a lazaság is feltünő és zavaró volt, hiszen korábban erre soha nem volt példa.
ma tényleg kipróbálom a tojást :) te mivel eszed?
Ma veszek tojást 🙂
Meglátom, hogy bírom. Alapból évente 1_2 alkalommal eszem
További ajánlott fórumok:
- Egy "elsavasodott" szervezetet, mennyi idő után lehet helyreállítani?
- Sterilizálás után végeznek helyreállító műtétet?
- Tudtok valamilyen módszert amivel helyreállithatnám a hormonrendszerem?
- Bélflóra helyreállítása, adjatok tanácsokat!
- Természetes hormonháztartás helyreállítás
- Probiotikumok a bélflóra egyensúlyának helyreállításához