Sterilizálás után végeznek helyreállító műtétet? (tudásbázis)
Ujabb elkottetes?:)))
Egyebkent en a legkenyelmesebb fogamzasgatlasi modszernek tartom. Ha nem akar mar valaki gyereket, tenyleg, semmilyen mellekhatasa nincs es a partnernek is kenyelmes, nem kell ovszer stb. Egy kapcsolatban, ahol tovabbra is nagyon kivanjak egymast, es gyakran, ez a tuti!
De jellemzo, ha megfigyeled, a kutyaknal, cicaknal, ha sterilizaljak oket, idonkent elkezdenek kolykokra vagyni, es almot rendezgetnek, plussallatokat hordoznak oda (akik a kolykok)
Ez lehet a noknel is. A "mindig az kell ami nem lehet" elv alapjan ugye sokszor sajnaljak a dontest es visszaforditanak. Hirtelen baromi fontos lesz egy tobbedik utod...
En a kerdoiv kitoltese elott elvegeztetnek par pszichologiai tesztet is, ha mindenkepp TB-re megy ki a jatek.
Ha a kérdésemre kapnám a választ, semmi gond nem lenne, de itt olyan dologgal kezdtetek el foglalkozni, ami nem rátok tartozik. Azokat a kérdéseket,amiket ide-oda dobáltok egymás között én már régen átgondoltam, feltettem magamnak én is. De nem fogok leragadni a múltamban,nem fogom hagyni, hogy vissza tartson és megkeserítsen, mert esetleg olyan szar volt és párszor behúztak a csőbe és "ja, mi lesz ha...". Megyek tovább!
Nem a döntéseim meg ítélését,sem az életem kielemzését nem kértem tőletek.
Örüljetek,hogy van egy jól működő, minden téren tökéletes,gondoktól mentes, és megítélhetetlen életetek, ami persze feddhetetlen, és makulátlan. Amiben sehol nincs egy szem piszok, rossz döntés,mert mindig mindent tökéletesen és átgondoltan csináltatok.
vagy: épp azért ültök itt másokat kielemezni, mert a ti életetek sem a mennyei mennyország,és egyszerűbb mással foglalkozni,mint a saját problémával szembe nézni.
Bocs, ha én is kicsit őszinte voltam,és leírtam amit gondolok, de azt hiszem ez lehet kölcsönös,nemde? :)
Tudjátok mit???
Ha csak lehúzni tudtok, és kibeszélni,akkor erről ennyit, kilépek a fórumból. Nem vagyok erre kíváncsi, nem ezért jöttem ide.
Hogy az én életemben milyen döntéseket hoztam, az csakis az ÉN dolgom...,Nem ismertek, csak megtudtatok tőlem és rólam egy infót, ezen túl halványlila gőzötök sincs,hogy ki vagyok és mit érzek vagy mit miért akarok. Rögtön meg lettem ítélve, felelőtlennek kikiáltva..., így, ismeretlenül. Hát szép,mondhatom, ez gerinces dolog.És persze egyáltalán nem elítélendő,igaz?!
Aki SOHA AZ ÉLETÉBEN NEM KÖVETETT EL HIBÁT, az írjon. Persze, addig amíg más felett ítélkeztek, nem kell a saját bajotokkal foglalkozni.
Persze, tisztelet azoknak,akik nem ezt tették!
Mindenkinek szép napot, és további jó "felháborodást" rajtam!
Miért van az,hogy mindenki le akar beszélni egy újabb gyerek vállalásról??? :O
Köszi az aggodalmat, de a "lehet hogy" meg az "mi lesz majd ha" miatt nem fogom véresre rágni a körmöm és lemondani arról,amire vágyom.
37 vagyok, 3 gyerekem van, 16, 11 és 2 évesek.
Átgondoltam,hidd el. :)
Es meg azon gondolkoztam, hogy csak el tudja donteni valaki, hogy mar nem akar tobb gyereket, de ezek szerint megsem...
Ha igy van, talan a tabletta kevesbe invaziv modszer lenne nekik vagy a spiral
Ha nem kérsz sem véleményt, sem megítélést, ne írd le a történeted. Mert ez egy nyílt fórum, ahol az emberek el szokták mondani a véleményüket. Ne haragudj, hogy nem tapsolok neked.
Hasznos tanács: fogadjatok örökbe, és imádkozz, hogy ne hagyjon el ez a pasi is.
Az biztos, hogy a mai világban nem könnyű gyereket nevelni..., de tudod, felneveltem 1-et, aki már 16 éves, egyet, aki 11 éves(és nevelem őket most is) és van a kicsi,aki két éves. Van rálátásom miben kerül, és meg tudok bírkózni vele, szóval átgondolt döntésről beszélünk.
Amúgy: az első 2 gyermekem apja 13!!! év után ment el. Erre sem gondoltam volna,szóval semmire sincs garancia.
Kedves Főnixxx!
"Hát, okos, megfontolt ember lehetsz....ˇ"
Nem a döntésem véleményezését kértem, sem a megitélését.
Igy jártam, ez van...
Egy kapcsolat elején senki sem gondol arra, hogy majd jól otthagyják. Ha így indulnánk neki, senki sem szülne az életben.
Már megbocsáss:
Ez a fórum szerintem nem arról szól,hogy kit hogyan szólunk le. Aki nem élte az életemet, nem járt az én cipőmben, de nincs egy hasznos tanácsa, véleménye, az inkább ne irjon semmit, mert arra nem vagyok kiváncsi, de szerintem más sem.
Üdv: Krisztina
Én is 2-t szültem császárral...,
Amikor ezt a döntést hoztuk az akkori párommal, akkor még úgy volt,hogy együtt is maradunk. Mi már nem akartunk második közös gyereket, véletlenűl sem, ezért ez jó döntésnek bizonyult. Aztán Ő mégis itt hagyott minket elég hamar, amikor a kicsi 5 hónapos volt.
" a 3.-at az apuka "kivánságára" szültem,mert neki még nem volt gyereke."
"Azóta találtam valakit, akivel az életem olyan,ahogy a nagy könyvben meg van irva.., és IGEN, szeretnénk közös babát. "
Hát, okos, megfontolt ember lehetsz.... Már bocs. mi van, ha majd ő is lelép, ahogy az előző.. gondolom, róla sem gondoltad, hogy letiplizik.
További ajánlott fórumok:
- Bélflóra helyreállitása
- Egy "elsavasodott" szervezetet, mennyi idő után lehet helyreállítani?
- Milyen cumisüveg sterilizálót vegyek?
- Szürkehályog műtétet csak fizetősen végeznek, vagy létezik támogatott formája is?
- Bölcsességfog műtétet elvégeznek antibiotikumkúra alatt?
- Lézeres szemműtétet hol végeznek Borsod megyében, vagy ahhoz közel?