Mivel lehet gyerekszobát díszíteni? (beszélgetős fórum)
Ha nincs diavetítőd, akkor ha nem túl bonyolult az ábra úgy is tudsz dolgozni, hogy kinyomtatod minnél nagyobba az ábrát, és benégyzetrácsozod. A falra ceruzával felrajzolod a négyzetrácsot, és azután az ábrát belerajzolod. Így könnyebb megrajzolni, mert a négyzetrácsábra segít, pl. ezt a vonalat a négyzetrács felétől a következő rács harmadáig kell húzni.
Én sárkányokat rajzoltam, festettem ezzel a technikával a kollégiumi klubbszobába:)
Szia!
Biztos nincs kézügyességed? Én is ezt hittem magamról, és magamtól még most sem tudok rajzolni, de egyszer elémvettem egy mici mackós könyvet, és megpróbáltam lerajzolni, és tök jól sikerült!! Próbáld ki! És mikor kicsi volt a lány, micimackót és társait felrajzoltam a faljra ceruzával, temperával kifestettem, egy vastag filccel áthúztam a kontúrokat, és nagyom jó lett! Most már nagyobb a csajszi, és egy Toys Story ból rajzoltam fel a falra a csajszit, és az is jól sikerült! Én azt mondom, próbáld meg előszőr magad, lehet, hogy sikerülni fog! Bátorság!
További ajánlott fórumok:
- One Step Crystalac-ot hogyan lehet díszíteni?
- A barátom holnapra meghívott hozzájuk, mivel fát fogunk díszíteni. Kicsit azonban izgulok, (bár máskor is voltam már ott.) Hogy viselkedjek?
- Mivel lehet díszíteni a mézeskalácsot?
- A mézeskalácsot utólag is lehet díszíteni?
- Mivel tudok gyerekszoba falára képet festeni?
- Karácsonyfa gömböt szeretnék dísziteni a kisfiammal! Tudtok segíteni, hogy mivel lehet?