Mivel tudok gyerekszoba falára képet festeni? (tudásbázis)
Nekem mindenképpen festenem kéne,mert a csajok mindent lekaparnak. Ma szedték le az utolsó pár darabot,de a foltok ott maradtak a falon.
A húgom nagyon szépen rajzol,úgy gondoltam őt kérem meg,hogy rajzolja meg és segítsen kifesteni.
szia
én a Bauhausban láttam szép mesefigurás dekorokat a falra, tudom nem kép, de nagyon hangulatos.
De a szoba újrafestésekor elmaszatolódik :(
Vagy ha a gyerek a nedves kezével hozzáér...
De nekem mindegy, csak tanácsot adtam :)
Köszönöm szépen a segítséget! A lányaim leszedték a dekorációt a falról és nagyon ronda lett,azért gondoltam,hogy festek rá valamit,azt legalább nem lehet leszedni. : )
Meliga: igen az ecset sem egy mellékes dolog, köszi a tippet! :)
Bocs,nem 10300 hanem 8500 volt.Van benne kék,piros,zöld,fehér,fekete,sárga,narancs és barna.
www.opitec.hu
Szia!
Bármivel, vízfesték, tempera, de én a trilak aquakolor színezőpasztát használom, mert annak vannak a legszebb színei.
További ajánlott fórumok:
- Mivel lehet feketére festeni a fondant?
- Mézeskalács cukormázát mivel lehet feketére festeni?(általában zöld, piros, kék, és sárga szinezőt lehet kapni)
- Tudna valaki ötletet, mit érdemes egy fiúszoba falára festeni, ami napsárga?
- Mivel lehet gyerekszobát díszíteni?
- Hol találok Bp-en olyan festőt, aki egy komplett meserészletet tud festeni a gyerekszoba falára?
- Nappalim falára saját kezűleg szeretnék festeni..milyen festéket ajánlotok, ami tartós, és szép?