Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Nappalim falára saját kezűleg szeretnék festeni..milyen festéket ajánlotok, ami tartós, és szép? fórum

Nappalim falára saját kezűleg szeretnék festeni..milyen festéket ajánlotok, ami tartós, és szép? (beszélgetés)

2010. ápr. 13. 06:36
Na én most festettem a gyerekszoba falára,hatalmasat és jó lett,fehér diszpihez falfesték pasztát vettem(pl.aqvacolor a márka)400-700 kb/db,de tökéletes az olcsó is nekem jó lett azzal is,pláne hogy kicsi kell a színezéshez.
2010. ápr. 12. 23:38
Nagyon köszike, aranyosak vagytok, utána is járok :)
2010. ápr. 7. 17:31

Bocsi, így könnyebben megtalálod!!

[link]

5. doxikri (válaszként erre: 1. - Erusss)
2010. ápr. 7. 17:31

Keresd ezt a fórumot, és ott Caffit! Ő szokott falra festeni!!

"Otthoncsinosító kreatív ötleteket kérek, vidám, meleg fészket szeretnék"

2010. ápr. 7. 15:03
Megkérdeztem! Olyan pasztával fest a falra, amit a diszperzithez kell használni.
3. 0f4d8711e7 (válaszként erre: 1. - Erusss)
2010. ápr. 7. 14:42

Szia!

Hogy milyen festékkel azt nem tudom, de szerintem lehetne egy olyan képet festeni, mintha családfa volna és az ágak "végére" akasztani a képeket.

Keress rá a neten, hogy faltetoválás vagy falmatrica. Onnan sok jó ötletet lehet gyűjteni.

Vagy valami színes virágot.

A kedvenceim között van egy napló, aki a falra festett megkérdezem tőle, hogy milyet használ. Majd megírom.

2010. ápr. 7. 14:29
Erre én is kíváncsi vagyok, válaszoljon má' valaki :)! Aki tudja! :)
2010. ápr. 7. 13:27
Nappalimat szeretném kidekorálni...az alapszín fehér és rózsaszín....milyen mintát ajánlottok, és milyen festéket ami tartós???

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook