Nappalim falára saját kezűleg szeretnék festeni..milyen festéket ajánlotok, ami tartós, és szép? (beszélgetés)
8. reba30
2010. ápr. 13. 06:36
Na én most festettem a gyerekszoba falára,hatalmasat és jó lett,fehér diszpihez falfesték pasztát vettem(pl.aqvacolor a márka)400-700 kb/db,de tökéletes az olcsó is nekem jó lett azzal is,pláne hogy kicsi kell a színezéshez.
7. Erusss
2010. ápr. 12. 23:38
Nagyon köszike, aranyosak vagytok, utána is járok :)
5. doxikri (válaszként erre: 1. - Erusss)
2010. ápr. 7. 17:31
Keresd ezt a fórumot, és ott Caffit! Ő szokott falra festeni!!
"Otthoncsinosító kreatív ötleteket kérek, vidám, meleg fészket szeretnék"
4. 0f4d8711e7
2010. ápr. 7. 15:03
Megkérdeztem! Olyan pasztával fest a falra, amit a diszperzithez kell használni.
3. 0f4d8711e7 (válaszként erre: 1. - Erusss)
2010. ápr. 7. 14:42
Szia!
Hogy milyen festékkel azt nem tudom, de szerintem lehetne egy olyan képet festeni, mintha családfa volna és az ágak "végére" akasztani a képeket.
Keress rá a neten, hogy faltetoválás vagy falmatrica. Onnan sok jó ötletet lehet gyűjteni.
Vagy valami színes virágot.
A kedvenceim között van egy napló, aki a falra festett megkérdezem tőle, hogy milyet használ. Majd megírom.
2. b73e24f31f
2010. ápr. 7. 14:29
Erre én is kíváncsi vagyok, válaszoljon má' valaki :)! Aki tudja! :)
1. Erusss
2010. ápr. 7. 13:27
Nappalimat szeretném kidekorálni...az alapszín fehér és rózsaszín....milyen mintát ajánlottok, és milyen festéket ami tartós???
További ajánlott fórumok:
- A középbarna hajamat ha szőkére akarom festeni, de nem akarom szivatni, és nem akarom, hogy sárga legyen, milyen festéket ajánlanátok?
- Hogyan tudok a fekete hajamból (kékesfekete) a leghamarabb és a legkíméletesebben világos barnát csinálni? Milyen festéket vegyek?
- Tudna valaki nekem olyan festéket ajánlani, amivel olyan szép élénk színt lehet festeni természetes hajszinre, mint Erős Antóniának van?
- Milyen festéket használjak, ha mesefigurákat szeretnék a falra festeni?
- Pólókra szeretnék mintát festeni. Milyen festéket használjak?
- Drapp zománcfestéket lehet kapni, vagy ki kell keverni? Beltéri ajtókeretet szeretném festeni.