Tudna valaki nekem olyan festéket ajánlani, amivel olyan szép élénk színt lehet festeni természetes hajszinre, mint Erős Antóniának van? (tudásbázis)
Ha tönkremegy a haj, annyi az előnyöd a röviddel, hogy hamarabb megszabadulsz a sérülttől, mert ugye mindig levágatod. A hajhossznak nincs köze a tönkremenéshez, attól nem ellenállóbb a haj, mert rövid.
Hajszínváltoztatás a rövidnél is ugyanolyan macerás tud lenni - pl. ha jól kiszőkített, akkor nehéz sötétre festeni (otthon sk. legalábbis), ha vörösből akarsz barnát, akkor is, sorolhatnám.
olyat szeretnék mint a padlizsán de élénket. Szóval nem olyat, hogy a sötétbarna haj árnyalat a padlizsán , hanem jó élén padlizsán.
még egy másik kérdés:rövid festetlen hajam van, olyanra lett vágva mint emma wattsonnak , szóval az a kérdésem, hogy ha leszőkités után ne jön be egy bizonyos szin lehet vele variálni, mivel, hogy iylen rövid? Jól sejtem, hogy kisebb az esély annak , hogy a szőkités tönkre teszi?
Szia!
Bemész egy fodrász kellékes boltba ott adnak neked olyan festéket és hozzá a hidrogént is és nem kell előtte ki szőkítened a hajadat.Csak egy hátránya van engedi a színét így a világos felsőket el kell felejtened ha meleg van és izzadsz!
Sötétbarna a hajam és nekem is volt már ilyen színű sőt még világosabb is fodrász nélkül!!!!Ja és szőkítés nélkül!!
sötétberna hajam van, nincs festve,nem szeretném szivatni.
Olyan kellene ami egyből olyan szépre fogja, esetleg ha tubusos max 9es oxival ha keverném.
köszi
További ajánlott fórumok:
- Miért hisznek az emberek a természetgyógyászatban, homeopátiában és más effélében?
- Hogyan szüljünk? Természetes vagy császár?
- Orvos természetgyógyász segít itt Kérdezzetek
- Hiszel a természetfeletti dolgokban és mi a véleményed róluk?
- Mikor lesz végre természetesebb a szépségideál?
- Miert szokták azt mondani, hogy az anya-gyermek közötti kötődés kialakulasahoz fontos, hogy az anya természetes úton szülje meg gyermekét...