Mivel kenjem a babám arcát, ha kipirosítja a nyála? (tudásbázis)
Végül a Sudocrem vált be. Egy óra alatt eltüntette az egészet... pedig ma nagyon durva volt. Az egész arca olyan volt a füléig és olyan igazi rákvörös. De most már megvan a csodaszerem. :)
Köszi a tippeket! :)
Köszönöm a tippeket! :) Valamelyik csak be fog válni. Sehol nincsenek pirosodási gondjaink (még), de ez...
Még az olyan kajáknak is ellenállt, amik általában kicsapják a babákat. Hiába, az én lányom. Mi másra lenne "allergiás", ha nem saját Magára. :D
Van itthon minta belőle, de azt sem mertem, csak úgy, mint a hagyományos popsikrémet. De ha a vaj nem jön be, akkor megpróbálom.
Minden ötletre vevő vagyok... nem szeretném, ha (jobb esetben) a fogzás végéig ilyen lenne az arca.
Köszi szépen Neked is a tippet! :)
Én is inkább arra hajlottam, hogy a popsikrém nem a legjobb ötlet.
A textilpelenkát már próbáltam... nem sok eredménnyel, de a vajat mindenképp ki fogom próbálni. :)
Shea vajjal nyugodtan kenheted, popsikrémet én nem kennék rá.
Esetleg minden alvás előtt tegyél új textilpelenkát a fejecskéje alá.
Tudom, hogy a babák nyáladzanak, főleg fogzáshoz közeledve, illetve alatta. Ez nálunk sincs másként. Lehet, csak nekem tűnik nagyon soknak, de szó szerint "cipőfűző lóg ki a szádból" effektus működik a lányomnál. Mivel csak hason hajlandó aludni akár napközben, akár éjjel, folyamatosan nyálas az arca alatt a lepedő. Reggelre persze kipörsög a pofikája.
Ötlet, hogy mivel kenjem? Popsikrémre gondoltam, de nem tudom, mennyire nem kellene "leszopogatnia".
Előre is köszi!
További ajánlott fórumok:
- Mivel kenjem be a magassarku cipo talpat, hogy ne csusszon?
- Sebes az orrom beseje, mivel kenjem mit csináljak?
- Egy heg van a babám arcán, mivel kenjem amitől elmúlhat?
- Mivel kenjem be a kiflik tetejét, hogy olyan szép arany szinü legyen?
- Mivel kenjem ki a tepsit(kakaos csigat keszitek) ha nincsen sutopapirom itthon?
- Mivel kenjem ki a fém tortaformámat, hogy ne ragadjon bele?