Sebes az orrom beseje, mivel kenjem mit csináljak? (beszélgetés)
unquentum nasale - én is ezt használom. sajna elég gyakran, mert állandó allergiám van, így akármilyen puha is a pzs egy idő után kidörzsöli az orrom.
és tényleg jó. az meg hogy mentolos, ezáltal hűsít, külön szuper
Vaselinum acidi borici, magyarul bórsavas vazelin. (ez az olcsóbb megoldás)
Vagy van egy Coldastop nevű orrcsepp, kimondottan erre a problémára. (ez kicsit drágább).
Jobbulást!
ez az, csak nem jutott eszembe a neve!!!!!!
igazad van.
Csatlakozom az előttem szólóhoz, az unquentum nasale kifejezetten orrkenőcs, bár nátha esetén szokták használni, a sebeket is puhán tartja, megakadályozza a véletlenszerű elvakarást. Azért gyógyul nehezen, mert amint kicsit pörkös lesz, az ember ösztönösen próbálja kipiszkálni :)
Ha nagyon hosszú ideig tart, gégészeti vizsgálat javasolt - egyéb betegség irányába, másmilyen kezelés érdekében.
Szia.
De azért remélem,van a közeledben patika:)
Én,amit javasolni tudok az az Unguentum Nasale/Naturland/kenőcs,amit természetesen vény nélkül meg tudsz venni.
A legdurvább sebeket is megszünteti az orrban,vagy orr alatt,ráadásul erősen hűsít,mentolos,így nem fog fájni sem annyira.
Próbáld ki,sztem a legszuperebb orrkenőcs.
Gyógyulást!
Én úgy szoktam, hogy hagyományos nivea krémet kenek fülpiszkálóra és azzal kenegetem. Kb 2-3 nap alatt elmúlik.
A pálcikával csak egyszer érj a sebhez, aztán vegyél inkább másikat, hogy ne fertőzd tovább.
További ajánlott fórumok:
- Mit csináljak? A szívemre hallgassak vagy az eszemre?
- Elváltam miatta. Várjak még? Mit csináljak?
- Mit csináljak, ha a párom szülei bejárkálnak a házba, amikor senki nincs otthon?
- Mit csináljak a kolléganőmmel, ha szórakozik velem?
- Mit csináljak, hogy ne érezzem magam rosszul?
- Megőrülök a férjemtől, pedig nagyon szeretem! Mi a fenét csináljak?