Mivel kenjem ki a tepsit(kakaos csigat keszitek) ha nincsen sutopapirom itthon? (tudásbázis)
13. 036bf4cfe4 (válaszként erre: 2. - Rozália)
2009. jan. 3. 13:59
Mellesleg régen feltalálták már a "sütőpapírt" csak régen pergamen vagy hólyagpapírnak nevezték.
12. 036bf4cfe4 (válaszként erre: 9. - Godgoda)
2009. jan. 3. 13:55
És sütőmargarinnal kell kikenni felesleges a vitaminos vagy a light.
11. 036bf4cfe4 (válaszként erre: 2. - Rozália)
2009. jan. 3. 13:53
A sütőpapír nem való kelt tésztához. Az inkább piskótához jó.
10. ea9bff1b44
2008. ápr. 10. 15:11
Vékonyan zsírozd ki
9. godgoda
2008. ápr. 10. 15:04
margarin vagy zsír
8. ostkati
2008. jan. 9. 12:08
Zsírral vagy vajjal, ha egyik sincs az étolaj is jó .
7. reggye54
2007. nov. 3. 20:26
Vajjal, vagy zsírral szoktam kikenni. Lisztet csak a folyékony állagu süteménynél kell tenni.
6. Anita123
2007. okt. 29. 16:04
Koszonom mindenkinek! :)
Itt allok sutes kozepen mikor eszreveszem,hogy nincs sutopapir itthon...
En meg kezdo vagyok azert kerdeztem a tapasztaltaktol. :)
Megegyszer koszonom!!!!
5. edb6c38cef
2007. okt. 29. 16:00
De ahány ház, annyi szokás:) Nagymamáinknak sem volt sütőpapír:)
4. kataanya
2007. okt. 29. 16:00
Ugyanezt akartam mondani: zsír vagy vaj + liszt vagy zsemlemorzsa.
3. edb6c38cef
2007. okt. 29. 15:59
Én zsírral szoktam ilyen esetben kikenni a tepsit (nem étolajjal, és nem margarinnal). Simán zsírral, és liszttel beszórni nem kell kakaós csigánál.
2. Rozália
2007. okt. 29. 15:58
Régen, amikor még nem találták fel a sütőpapírt, kizsírozták és kilisztezték a tepsit...:) Ha a zsír nem tetszik, akkor vajazni is lehet, jó vastagon. Vagy margarinnal.
Látod, van a sütőpapíron kívül még egy-két megoldás...:)
1. Anita123
2007. okt. 29. 15:53
Mivel kenjem ki a tepsit(kakaos csigat keszitek) ha nincsen sutopapirom itthon?
További ajánlott fórumok:
- Savanyú káposztát készítek, mert amit a csarnokban árulnak...
- Dézsatavat készítek
- Brassóit készítek, a krumpli nem baj ha újkrumpli?
- Update zserbót készítek, de csak xillitem van itthon! Ha csak a töltelékbe teszek belőle, a tésztába nem, attól még megkel?
- Amikor madártejet készítek, a felvert tojásfehérje szépen megnő főzés közben, de mikor kiveszem, egyből összeesik. Mit csinálok rosszul?
- Sárgabarack mellé milyen zöldség, gyümölcs illik, ha ivólevet készítek?