Egy heg van a babám arcán, mivel kenjem amitől elmúlhat? (tudásbázis kérdés)
Szia Esély22!
A fekete nadálytő krém nagyon jó a hegek,horzsolások eltüntetésére.Műtéti,eléggé vastag heg is csak alig láthatóvá válik.Rendszeresen,naponta többször is lehet kenni.Nyugodtan kenheted az arcocskáját is.A Naturlandos a legjobb,vagy ha patikában veszed,akkor úgy kérd,hogy a zsírosabbat adják.Nem csíp!Ennek ellenére jó lenne,ha egy doki is ránézne,mert ha hosszan megvan egy hámhiány,akkor nehogy felülfertőződjön.Gyógyuljatok meg:)
Pont erre a krémre gondoltam én is:)
És ugy hallottam,hogy kitartóan kell használni ugye?
Nah eszembe jutott...Contractubex...nekünk nagyon bevált,nekem műtéti sebre,öcsém meg esik kel a játszóéren és a lábai katasztrófa,sokat halványít rajta.Jah és én műtét után 1 évvel találtam rá és kezdtem használni és így is segített,ha egyből kentem volna szebb lenne az eredmény is.
Ajánlom,2000forint,de nagyon sokáig elég,kicsi kell belőle.
akkor a gyógyzsertárban kérj rá vmit. Sztem bőrgyógyász nem kell hozzá. Vannak már nagyon jó kis krémek, majd a gyóygszerész ajánl vmit.
Magától is biztos elhalványulna, csak több idő kell hozzá.
15 hónapos kisbabám 2 hónapja lehorzsolta a pofikáját.Azóta sem múlik el neki.Nem mély a heg de látszik a bőr mellette és középen piros.
Aki tud segitsen mivel kenjem vagy már örökkre igy marad?:(((
További ajánlott fórumok:
- Hormonproblémák kezelése után végleg elmúlhatnak a tünetek?
- Gyökérkezelésre szoruló fog állandóan fáj, vagy elmúlhat hirtelen a fájdalom(több napra), majd ismét fáj? vagy az effajta fájdalom más?
- Az allergia elmúlhat?
- Szoptatom a babámat, mit egyek amitől széklete lesz?
- Mivel kenjem a babám arcát, ha kipirosítja a nyála?
- Van olyan mozgásforma, edzés amitől a narancsbőr elmúlhat vagy sokat javulhat?