Mivel gyógyítható a fekély? (tudásbázis)
Kedves Emberek!
Étrend változtatás,Ezüstkolloid nagyon jó,Én a Teleki téren vettem,sok mindenre jó, keresőben írjátok be ,és hallgassátok meg.A fekély lehet,
bakteriális fertőzés is,mozogni,lábtorna,igaz a sógornőmnek+melanoma is van sajnos.
Az Onkológus valami fertőtlenítőt írt,kértem amit a kórházban használnak,+krémet is írt.Javulgat a lába.
Az étrendből,kihagytuk a csirkét,disznót,pulykát ,
cukrot,gombát.Hús féléből csak halat eszik.
Naponta 2x kezelem a lábát.Sok folyadék ,és az immunrendszert erősíteni,C-vitamin,E-vitamin,
Szelén,és ,ha nem dohányzik az illető,A-vitamin.
Issza a körömvirág teát ,2x naponta.
Megyek ápolni akkor leírom a krém,folyadék nevét.
Minden betegnek gyógyulást kívánok,erőt,kitartást,
további szép napot.
Én is hasonlót akartam írni, mint zebracsikó a 10-esben.
Ehhez nincs mit hozzátenni.
Használnék keringésjavítókat és vitaminokat még.
Meg ugye az étrend, a mozgás.
Hosszú távon ezek a legjobbak.
Én nem tudom nekünk akkor szerencsénk volt, a férjem lába csunyán viszeres és neki is egy ütéstől kisebesedett. Neki sosoldatos fertőtlenitővel kellett lemosni a sebet, utána solt a sebbe is és a seb környékére is egy fajta kenőcs (sajnos a nevére nem emlékszem)ezután steril gézlap majd befáslizni.
És ezt minden nap kellett csinálni majdnem egy évig.DE teljesen meggyogyult neki.:-))
CATRIX nevü por. Amerikai és nagyon drága.Nem kötelező megvásárolni egy dobozzal, kapható darabra is.
Rászórod a sebre, az magába szívja a nedvességet és megköt.Szinte pár nap és rendeződik a fekély.
Ennél jobb szert nem ismerek.
"Elkezdett homeopátiás bogyókat szedni de szerintem ez kevés a gyógyuláshoz." - hát az tényleg kevés.
Ha nincs jele a gyógyulásnak, vissza kell menni az orvoshoz.
Nem tudom miért nem lehet visszamenni ahhoz a dokihoz, aki a Bepanten kenőcsöt javasolta? Mellékesen megjegyzem, hogy nekem erről a kenőcsről a reklámbeli babapopsik ugranak be.
Lábszárfekélyre ez írni fel....hát én nem is tudom??
Szóval segítséget szeretnék kérni, kérek mindenkit hogy aki tud az segítsen. Édesanyámnak fekély keletkezett a bokáján, nagyon eres volt a lába, és véletlenül megütötte, és ettől csúnya fekélyes lett, ami gennyessen váladékozik. Az orvosok azt mondják hogy meg kell műteni, de addig míg a fekély meg nem gyógyul addig nem nyúlnak hozzá. Bepanten kenőcsöt írtak ki neki hogy azzal kenje, ami persze nem használ semmit. Elkezdett homeopátiás bogyókat szedni de szerintem ez kevés a gyógyuláshoz.
Valaki tudna - e orvost ajánlani, vagy volt már olyan aki meggyógyult????? Mit használt, mit szedett??? Kihez járt kezelésre???
Köszi a segítséget előre is.
gyomorfekély?
lábzárfekély?
mégis milyen fekély?
További ajánlott fórumok:
- Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható?
- Ma derült ki, hogy apukám gyógyíthatatlan beteg, a párom pedig elment bulizni
- SMA - egy gyógyíthatatlan genetikai betegség
- Mivel előzhetném meg a migrén-rohamom, vagy mivel gyógyíthatnám?
- Kötötött, merev hátizomzat, ami fájdalmas, mivel gyógyítható?
- Hormonzavar (mivel gyógyítható?)