Kötötött, merev hátizomzat, ami fájdalmas, mivel gyógyítható? (tudásbázis)
Igaza van! :)
Akkor is, ha a Ceragem jó.
A masszírozás nagyon jó, de a napi torna, jóga is tökélestes.
Én a fürdővízbe rozmaringos habfürdőt tettem, mert ez jó izomlazító.
Egyébként meg a kálcium-magnézium kapszula is hatásos mellé.
mozgás, mozgás, mozgás stb :)
Voltam orvosnál, kaptam fizikoterápiás kezelést, de az nem segített!
Jógát itthon egyszer-kétszer csináltam, csak nem vagyok elég kitartó úgy érzem!
Már belefáradtam ebbe a hátfájásba, még csak 35 éves vagyok, de egy öregasszony jobb állapotban van mint én, szeretnék megszabadulni ettől a fájdalomtól!
Csak kérdezem: van e valaki aki hasonló cipőben jár?
Minden reggel úgy kelek, hogy majd leszakad a hátam, a derekam. Amíg "be nem melegszik" nagyon rossz, később is csak tompul a fájdalom, de szinte egész nap, pláne bizonyos mozdulatoknál, felerősödik a fájdalom:(
Csatlakozom az előttem szólókhoz!
Masszázs a megoldás! Főleg a nyak- és vállizmoknál rengeteg kis csomó keletkezhet ami aztán a fájdalomtól kezdve a fejfájásig és még rengeteg betegségig, sok gond okozója lehet.
Az első 1-2-3 masszázs fájdalmas lehet mert ezek a csomók bizony a lágy érintésre nem tünnek el(ugyanis betokosodtak). De utána látványosan jobban fogod magad érezni!
ha így folytatod, sose szabadulsz meg tőle
menj el néhány alkalommal gyógymasszőrhöz, meg fürdőbe kúraszerűen, utána meg havonta egyszer fenntartó kezelésnek masszíroztass.
Te hogy bírod, mert nekem már tele a hócipőm!
Van mikor nem fáj, de ha fáj, akkor akár hónapokig is szenvedek vele, talán az is baj, hogy nagyon mozgásszegény életformát élek!
nálam ugyanez a helyzet
rendes GYÓGYmasszázs, nyújtás pl. jóga vagy gyógytorna formájában
További ajánlott fórumok:
- Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható?
- Ma derült ki, hogy apukám gyógyíthatatlan beteg, a párom pedig elment bulizni
- Nem vagyok terhes, de ha mégis szeretném megkérdezni, hogy egy abortusz milyen? Fájdalmas?
- SMA - egy gyógyíthatatlan genetikai betegség
- Ha nem helyes, fájdalmas dologra hívtátok fel a figyelmet, milyen reakciókat kaptatok?
- Mennyire fájdalmas a szülés?