Mivel ajándékoztad meg a párod az első évfordulótokon? (tudásbázis)
Kedvenc italát add, kellemes vacsorával várd, attól függ milyen beállítottságú a párod. Varázsold el, kényeztesd.
:)
köszi, hogy megosztottátok velem ezeket:)
de még-még-még ötleteket várok:)
Mi a harmadik évfordulónkat ünnepeljük szintén augusztus 16-án, ami az eljegyzésünk 1 éves évfordujója is :)
Én anno egy dobozt készítettem neki, hogy legyen mibe pakolnia az "ajándékaimat" (kő, szalvétára rajzolt grafika, gumilabda, sárgavirág, stb...). Nem egy gyűjtögetős típus, de azóta minden kis vackot, amit adok neki belerakja, és megőrzi :)
A második évfordulónkon volt az eljegyzés (áprilisban már esküvő), de jelenleg én is tanácstalan vagyok hogy mivel lepjem meg...
Szia!Én egy teknőst vettem az ezoterikus boltban,mert az a szerelem és boldogság jelképe.
Egyébként én is gyertyafényes vacsira és romantikára szavazok.Szülinapjára azzal leptem meg.Asztalfoglalás élő zenével,gyertyafénnyel és romantikával:)))
Hello mindenkinek!
augusztus 16-án ünnepeljük a párommal az első évfordulónkat:) minden ötlet érdekel, amivel meglephetném őt.
és persze az, hogy ti mivel szereztetek örömet a párotoknak.
További ajánlott fórumok:
- Te mivel ajándékozod meg a párodat Valentin napján?
- Írd le mikor van a hazássági évfordulótok a pároddal?
- A házassági évfordulónál a párok kölcsönösen meg ajándékozzák egymást vagy csak a férj a feleséget?
- Szerintetek önzőség, ha a páromnak évfordulónkra olyan képet ajándékozok, amin csak én vagyok rajta?
- Mivel ajándékoznál meg Valentin-napra egy pasit, akivel még nem jársz, de valami alakul köztetek?
- Nincs pénzem, de február 13-án van az évfordulónk, másnap meg Valentin nap. Mit ajándékozzak a páromnak? Nincs ötletem