Mivel ajándékoznál meg Valentin-napra egy pasit, akivel még nem jársz, de valami alakul köztetek? (beszélgetés)
Semmivel. Nem égetném magam...
Miért nem lehetne ajándékot adni valakinek akit szeretünk?Még akkor is ha nem lesz a mienk de legalább megpróbáltuk.Amúgy meg örült neki!
"de sokakat idegesít ez az Amerikából átvett "ünnep"
Inkább áterőszakolt szokás, mert amerikában se ünnep.
Azért ez egyáltalán nem igaz hogy semmi közöm hozzá....van, nagyon is sok....ugye, Alexandra, hogy ilyen esetben nem lehet azt mondani, hogy "még semmi közünk egymáshoz"?
Te karácsonyra adtál neki képeslapot? Örült neki? Mit mondott neked?
Szerintem egyáltalán nem ciki, mert tudom hogy örülne neki! Lehet hogy régen cikinek számitott, de szerintem ez egy jo út affelé, hogy összejöjjünk...
Én sem hiszem, h. adnék olyannak akihez gyakorlatilag semmi közöm. Majd ha Ő ad, akkor talán a következő névnapjára. : )
mondom, hogy a képeslap nyerő!!! alexandrának bejött, neked miért ne jönne be???
sok sikert!
Én is a képealapra szavazok.Én is hasonló helyzetbe voltam csak én karácsonykor.Mi sem jártunk de alakult valami.Sok sikert!!!!!!!!!
szerintem egy vicces valentinos képeslap nem rossz ötlet! nem nyálas...és mégis jelez valamit...
Olyan pasinak adnál ajándékot, akivel még nem is jársz, ráadásul Valentin napra! Ez szerintem nagyon ciki!
Egyébként sem szimpatikus dolog nekem az amerikaiak majmolása, mi magyarok vagyunk, és nálunk ilyenkor a Bálintokat volt szokás felköszönteni. Persze jó üzlet a sok piros szivecskés kütyü eladása, és van aki meg is veszi!
Szerintem ha tőlem kapna valamit, akkor örülne neki, mert tudom hogy ő is szeretne velem lenni, csak egyenlőre még mind a ketten félénkebbek vagyunk, és ez hátha közelebb hozna minket egymáshoz...amugy szerintem is hülyeség a Valentin nap, ez csak egy kivételes alkalom hogy foglalkoztat, talán mert pont mostanában szeretnék összejönni valakivel...
Én sem vagyok oda a Valentin napért, de ez alkalom lenne arra, hogy közelebb kerüljünk egymáshoz. Csak akkor fogok neki adni valamit, ha tényleg kitalálok valmai jót, akármilyen nyálas dolgot semmiképpen sem fogok :))
Először tudd meg, hogy örülne-e egy valentin-napi ajándéknak. Lehet, hülyén hangzik - már miért ne örülne, de sokakat idegesít ez az Amerikából átvett "ünnep", mivel azt mondják, hogy a szeretetünket bármikor kifejezhetjük a másik iránt - nem kell erre egy külön nap. Pl. az én férjemet sem érdekli, engem sem, mi nem is ajándékozzuk meg egymást ilyenkor. (Viszont 2 hét múlva kap tőlem egy nagy ajándékot: a 3. gyermekünket! :-))
ez attól is függ, hogy milyen típusú pasi, mit szeret, mi a hobbija...valaki értékeli ha egy pici állatfigurás szobrot veszel aminek a kezébe van egy szívecske, de valakit meg nem hat meg.
de mondjuk egy aranyos képeslap???
Ha még nem jártok, akkor semmit... A felnőtt pasik amúgy sincsenek oda a Valentin napért.
Nem valami nyálas dologra gondolok, hanem ami egy kedves gesztus lenne egy felnőtt pasi felé.
További ajánlott fórumok: