Szerintetek önzőség, ha a páromnak évfordulónkra olyan képet ajándékozok, amin csak én vagyok rajta? (beszélgetés)
Rendben van írok neki, köszönöm!
Szép lányod van, büszke lehetsz rá!
A lányom is szokott itt lógni a hoxán....írj rá nyugodtan....ha emailt cseréltek,szerintem mutat egy két képet h lásd tényleg ügyi a csaj...
De ma jön haza(már nem velünk lakik)....én is mondom neki!
Én Pest megye! :S
De azért örülnék a számának!:)
Huuu én Baranya....te?....mindjárt nézem:)
Ha nem vagy messzi....megszerzem a számát.....söt ha kb olyan vagy méretekre....a "jelmezeket" is kölcsibe adom,amiket a lány varratot velem:)
Rajta van a képen, hogy szeretlek!:)
De azért még írok mást is!
Hüha, az tényleg nem volt sok!
Kérem szépen a telefonszámát, ha lehet???!!!:)
nem
de szerintem írj mellé neki valamit!
:)
El is hiszem! Én is tervezek ilyen ajándékot! Csak elég drága egy profi fotóshoz elmenni!
Hüha :P
Tuti siker lesz!:)
:)
Igen én is erre gondoltam, hogy biztos nem magát szeretné nézegetni, hanem engem! ;)
Meg különben sem lakunk még együtt, sajnos! Majd akkor teszünk ki olyan képeket, amik közösek!
Ne aggódj! A legszebb ajándékot adod Neki,amit csak adhatsz, annak aki szeret Téged. Hidd el ennek fog örülni a legjobban, majd kiteszi valahová, és mindíg téged lát rajta. Akit szeretünk abból soha semmi nem elég.
Ez egy szép, valóban személyes ajándék. Egyedi! Nem foglalkozz senkivel, hallgass a szívedre. Az tévedhetetlen.
Miért lenne az? Fordított esetben te sem magadat szeretnéd nézegetni, hanem őt, nem?
Unokatesóm karácsonyra csináltatott magáról egy profi fotósorozatot a barátjának, természetesen csak ő van rajta, mit mondjak, a srác totál odavolt tőle, abszolút nem nehezményezte, hogy ő miért nincs rajta...:))
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Házassági évforduló! - Nektek hányadik?
- A házassági évfordulónál a párok kölcsönösen meg ajándékozzák egymást vagy csak a férj a feleséget?
- Mit adjak a páromnak az első évfordulónkra?
- Nincs pénzem, de február 13-án van az évfordulónk, másnap meg Valentin nap. Mit ajándékozzak a páromnak? Nincs ötletem
- Mivel ajándékoztad meg a párod az első évfordulótokon?