Mitől lesz egy nő "veszélyes"? (tudásbázis)
Nekem volt egy "nő"-m, akinek volt már öt lánya, de még szeretett volna egy fiút. Sohasem engedett magához közel. Utólag jöttem rá, hogy nem volt "elég" pénzem. Ami volt azt mind elkéregette, -persze csak kölcsön...(kb 5 év alatt kb 5 milliót)
Aztán egyszer csak eltünt az összes gyerekével együtt.
Ismerősök szerint Londonba ment. A gyerekei fellelhetők a világban szerteszét, de a NŐ-t nem találni...
Ha nagykes, bard, ontottvas palacsinta suto van a kezeben... -ha rosz kedve van ha jo kedvevan, ha kozeledik a havontai, vagy tavolodik, ha a macska ranezett, ha a kutya kiszorta a kajajat, ha a szomszed elfeletett koszonni neki, ha odaegett a kaja, [mert nem figyelt oda], ha az auto saras lett, ha a madar elrepult folotte, ha a madar nem repult el folotte, ha borus az eg, ha nem borus... Stb.
Egy no nem vitazik, csak elmagyarazza a masik felnek, hogy miert neki van igaza.
Egy vitaban az egyik felnek mindig igaza van, a masik meg a ferfi.
---ha ontottvas palacsinta suto, vagy nagy kes van a kezeben!!!
Ket ferj beszelget, :
Hogy van a feleseged?
-Korhazban van, beteg.
Veszelyes?
-Most nem!
ha átverik
ha hazudnak
További ajánlott fórumok:
- Az én bébim csak hason hajlandó aludni, nem nagyon veszélyes ez?
- Milyen gyerekekre NEM vagy legalábbis kevésbé veszélyes takarítószereket ismertek, használtok?
- Szerintetek veszélyes altatásban szülni?
- Ha valaki kövéren lesz terhes, az a veszélyesebb, ha diétázik terhesség alatt, vagy az ha nem?
- 24 hetes terhes leszek a két ünnep között, ekkora tervezünk pihenést olyan helyen, ahol termál víz van. Veszélyes lehet?
- Naboth tüsző mennyire veszélyes? Mitől alakul ki?