Mitől lehet, hogy a fogamzásgátlót 3 hónapja kezdtem el és pecsételő vérzésem van? (tudásbázis)
Sziasztok!
Én már jó ideje szedek Lindynette 20-at. Régen is ezt szedtem, csak egy időre abbahagytam, nekem amúgy bevált. Most viszont azt veszem észre, h pár hónapja sokszor van pecsételő vérzésem, pedig nem most kezdtem el szedni. Jelentheti ez szerintetek azt, h nem hat rendesen a fogamzásgátló? Váltanom kéne? Egyszer már váltottunk emiatt a Milligestre de az sem volt jó...Valakinek hasonló tapasztalat? Köszi
Menstruáció előtti vérezgetés oka: korai ösztrogén vagy sárgatest hormon szint esés, elégtelen működésű sárgatest.
Ezt olvastam:
Hó közben van vagy igy van meg a mensesed??????????
Gyógyszer szedése alatt nekem is volt ilyen és nekem az orvos azt javasolta váltsunk gyógyszert.Megtettem és nem volt többet ilyen problémám.Az hogy mitöl lehet?????????Nekem azt mondta a dokim egyénenként függ kinek milyen a hormonháztartása
További ajánlott fórumok:
- Escapelle tablettával esemény utáni fogamzásgátlás után nem jön meg a vérzésem. Meddig várhatok, mi történhet?
- 4 éve szedek fogamzásgátlót, tegnap a levél felénél pecsételő vérzés jelentkezett, mi lehet az oka?
- Állandóan pecsételő vérzésem van a fogamzásgátlótól, pedig már többet is kipróbáltam. Mit tegyek?
- Pecsételő vérzés fogamzásgátló miatt?
- Több fogamzásgátló kihagyása-pecsételő vérzés
- 6. hónapja szedem a Jangee fogamzásgátlót, az első hónapban volt barnás vérzésem, de 2 nappal ezelőtt újra kezdődött, mi lehet az oka?