Több fogamzásgátló kihagyása-pecsételő vérzés (beszélgetés)
Hát... szedd tovább a levelet, a szünetben meg kellene hogy jöjjön a mensid. A pecsételő vérzés normális, hiszen a 7 napos szünetnek is kb. a 2-3. napján szokott elkezdődni a vérzés, most is ez történt. A következő levelet szedd végig, az mellett használjatok mást is, és csak az utána következő levéltől véd megint a fogamzásgátlód.
Nekem a legnagyobb kihagyás 1 szem volt, akkor a fentieket mondta a nőgyógyászom, gyanítom két szemnél ugyanez a teendő.
Sziasztok!
Sajnos nemrég két tablettát hagytam ki,és egyszerre vettem be mind a hármat(az aznapival együtt),mivel akkor még nem láttam,hogy nem szabadna hármat bevennem...na mindegy a kérdésem,hogy volt-e valaki még így,és hogy azután mi történt vele?megjött normálisan,vagy eltolódott?volt pecsételő vérzés a levél beszedése közben?nekem volt egy hetes,kb.az egyáltalán az volt?kicsit megzavarodtam,mert miután folytattam a levelet egy három napra rá elkezdtem pecsételni,elég hosszú időre,kb. egy hétre.teljesen felborítottam a hormonháztartásom? előre is köszi!!
További ajánlott fórumok:
- Escapelle tablettával esemény utáni fogamzásgátlás után nem jön meg a vérzésem. Meddig várhatok, mi történhet?
- Egy szem fogamzásgátló kihagyása
- Elfogyott az első levél fogamzásgátló, de nincs vérzés. Elkezdjem a következő havi adagot?
- Melyik jobb a 28 vagy a 21 napos fogamzásgátló?Melyik nem okoz vérzési zavarokat, és nem "hízlal"?Persze mindenkinek más a jó :-)
- Állandóan pecsételő vérzésem van a fogamzásgátlótól, pedig már többet is kipróbáltam. Mit tegyek?
- 3 fogamzásgátló kihagyásánál mit kell tenni, ha a 3. havit kezdtem 6 napja?