Elfogyott az első levél fogamzásgátló, de nincs vérzés. Elkezdjem a következő havi adagot? (tudásbázis kérdés)
Biztos, ami biztos. Baja az embernek nem származhat belőle, ha addig mással is védekezik..
Ha viszont mégsem jönne be...
Csak a tablettával védekeztünk.
Azt hiszem az lesz a legjobb, ha veszek egy tesztet. Ha negativ, akkor elkezdem két nap múlva a köv.levél bogyót.
Ha pedig pozitív... akkor örülök... és legalább nem mérgezem magam tovább :)
Elvileg, azt szokták mondani az orvosok, hogyha a menstruáció első napjától kezdted szedni, akkor már rögtön véd. Bár én ebben nem hiszek. Én vártam kb 2 hónapot anno.
De ha ti "csak" a bogyóval védekeztetek már rögtön, amikor el kezdted szedni, terhes lehetsz, ha még nem hatott. Érzel valami tünetet?
Igaz én már régen (2éve) szedtem gyógyszert de arra emlékszem hogy az orvosom mondta hogy 3 hónap múlva fejti ki a hatását adigg ajánlott a gumi.
Amit elfogyott a gyógyszerem 4 nap mulva megjött. De nálad szerintem az lehet hogy még nem szokta meg a szervezeted a gyógyszert és egy kicsit késik.
Vagy lehet hogy ki is fog maradni, ki tudja. A lényeg hogy a folytonosságot ne szakítsd meg, amikor a következő levelet kell kezdened akkor kezd el szedni. De saját magad megnyugtatása érdekében menj orvoshoz ha jónak látod. :))
folytasd a második levéllel a 7 nap letelte után.
Ha most kezded, kell kis idő a szervezetednek, mire megszokja.
Minimális barna folyás volt, 1 napig. Ez lenne a mensi??
Bocs, de soha nem szedtem még ilyet...
További ajánlott fórumok:
- Újabb szólánc-Az adott szó első két betűje legyen a következő szó utolsó két betűje.
- Lindynette fogamzásgátló tablettát elkezdjem-e szedni, vagy ne? Meghízok-e vagy ez már a múlté, a hízás a tablettától?
- Elhagytam egy szem fogamzásgátlót, beszedtem a következő napit, de így nem lesz meg a 21 db, mit csináljak?
- Ha elfogyott az első adag fogamzásgátló hol irathatok fel receptet?
- A fogamzásgátló felénél vagy 3/4-nél megjött a menzeszem, szünetet tartottam, most elfogyott. Hogyan tovább?
- 1 fogamzásgátlo tablettát nem vettem be.a 7napos szünetben használtunk gumit, a következö levél elkezdésekor védett leszek?