Elhagytam egy szem fogamzásgátlót, beszedtem a következő napit, de így nem lesz meg a 21 db, mit csináljak? (tudásbázis)
A tartalék levél jó ötlet.
Ebben az esetben - mivel nem kihagyott egy napot csak az aznapi helyett a másnapit vette be - nem kell másként védekezni mint eddig. A változó hormontartalmúnál sem okoz problémát ha egy szem helyett a következőt vette be. Annyi fog történni hogy nem 21 napig hanem 20 napig szedi, és a 27. napon kezdi el a következő adagot.
Szia,
Igazából ezért szokták mondani, hogy kell egy tartaléklevél... de persze, erre a mondatomra mindjárt lehurrognak, hogy mert a pénz, és ebben igazuk is van..de nem rossz ha van egy ilyen levél szerintem :) a másik meg,hogy mindenképp védekezzetek, főleg mivel ha jól tudom, még vannak azok a fajták is, aminek változó hormontartalma van. Bár ehhez én sem értek annyira. :)
semmit.
egy nappal rövidebb lesz a ciklusod
Szerintem semmi, nyugi!
De, hogy lehet elhagyni egy szemet?:)
Késő!
Vége a felvételnek.
A fogamzásgátlót nem betegségre írják fel.
Ha jól tudom.
Az nem ettől csúszik be. El kellene olvasni a betegtájékoztatót... Nem hagyott ki napot tehát csak a mesterséges ciklusa lesz rövidebb egy nappal.
Amúgy meg 100%-os védettség nincs.
Miért nem beszélsz nődokival? Ahelyett, hogy találgatnál mi legyen, aztán meg behúzod a rossz kártyát... lehet, az is számít,melyik gyógyszert szeded, mert nem teljesen egyformá viselkednek...
Mindegy, your choice - én krvossal beszélnék ilyen esetben....
Egy nappal előbb jön a havi, de a köv. levelet is egy nappal előbb kezdd el.
Ha 7 nap szünetet hagysz, akkor a védettség nem szűnik meg.
De ne hagyj 7 napnál több szünetet!!
Mióta szeded?
Amúgy meg csinálj mindent úgy, mintha meglenne a 21 tabi. Annyi, hogy így 21+7 helyett 20+7 lesz a napok száma.
Már késő.
Semmit nem tudsz csinálni.
Vagy terhes leszel, ha szexelsz, vagy nem.
Vagy gumiztok.
További ajánlott fórumok:
- Újabb szólánc-Az adott szó első két betűje legyen a következő szó utolsó két betűje.
- SZÓjáték! Az előző szó végből elveszünk tetszőleges számú betűt, és azzal kezdjük a következő szót!
- Írjunk közösen 4 soros verset! A következő 1 sorral bővítse! Az 5. látogató indítson újat!
- Beszedtem 1 doboz Lindynette 20 fogamzásgátlót. És most kezdtem el a 2-dik dobozt. TEHERBE eshetek védekezés nélkül?
- Elfogyott az első levél fogamzásgátló, de nincs vérzés. Elkezdjem a következő havi adagot?
- 1 fogamzásgátlo tablettát nem vettem be.a 7napos szünetben használtunk gumit, a következö levél elkezdésekor védett leszek?