Ha elfogyott az első adag fogamzásgátló hol irathatok fel receptet? (tudásbázis kérdés)
Sajnos sokszor én is bajban voltam, olyankor jött egy kis szülői segítség. :)
Amúgy épp ma voltam nála vizsgálaton, és már van asszisztense, úgyhogy mondta is nekem a doki, hogy akkor most nem ír fel receptet, hanem majd ha kell, telefonáljak, és bemehetek érte bármikor, úgyhogy ezentúl nem kell sakkoznom velük. :)
értem.Sajna én nem tudnám megoldani hogy ennyit kifizessek 3hónapon belül,de szerencsére itt is kiírja a háziorvos.
Jobbulást neked!
Tudom, hogy nem olcsó dolog, nekem is sakkoznom kell, hogy ki tudjam váltani 3 hónapon belül mindkét receptet, de a doki, akihez járok, elég népszerű orvos itt nálunk, rengetegen vannak nála mindig, épp ezért sokat is kellett várni, még ha csak egy receptre is.
Bár most lett egy asszisztense, úgyhogy már csak oda kell telefonálni, és át lehet venni.
Akkor gondolom, ez inkább orvosfüggő.
Mi úgy oldottuk meg a nőgyógyásszal, hogy ne kelljen 3 havonta végigülnöm nála 1 órát, míg bekerülök egy receptért, hogy mivel amúgy is fél évente járok hozzá vizsgálatra, fél éves adagot ír fel a gyógyszerből.
Köszönöm szépen!
Nem voltam benne teljesen biztos ezért kérdeztem4
Akkor elmegyek a házorvosomhoz és felíratom!
☻
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok a Belara nevű fogamzásgátlóról?
- Szed valaki Yasminelle fogamzásgátlót? Mik a tapasztalatok?
- Mi a véleményetek a yadine fogamzásgátlóról?
- Használ valaki Lindynette 20 fogamzásgátlót? Mi a tapasztalatotok?
- A fogamzásgátló felénél vagy 3/4-nél megjött a menzeszem, szünetet tartottam, most elfogyott. Hogyan tovább?
- Elfogyott az első levél fogamzásgátló, de nincs vérzés. Elkezdjem a következő havi adagot?