Mit vegyek, egy olyan 2.osztályos lánynak, aki..... (beszélgetés)
Te ismered azt, amikor az ember hajlamos többet gondolni egy mondat mögé? :DDDD Értem én, hogy a SZÓRD kifejezésre reagálsz. Bocsánat. Másképp kellett volna megfogalmaznom, de nem ítélkezést szántam a soraim mögé. Szórd = költsd el amire akarod, nem érdekel, nem ismerlek, nincs közöm hozzá. Semmi irigység, ítélkezés nem volt mögötte, de már tudom miért gondolod ezt. Akkor sem értelek titeket. Olyanért bántotok, mert mertem annyit mondani, hogy szerintem ez az összeg sok, illetve furcsállom, hogy ilyen dolgai lehetnek már egy 7 éves kislánynak. Miért kellene nekem szégyellni magam, mert más véleménnyel vagyok, mint ti? Továbbra is normális hangnemben írtam, mire ti rám ugrottatok. Na szép! :)
Most is csak meséltem egy ismerős helyzetet. Nem kívánom megismerni a keresztlányod személyiségét, ti tudjátok mi a jó neki. Általánosságban sokallom az összeget, ennyi.
Nem, nem arany fülbevaló, az még jó neki, amit kapott keresztelőre(lóherés).
Az egyik ismerős adta az ötletet, hogy tud olcsón (tényleg olcsón és használtan) egy dvd-lejátszót. Megpucoltuk, szétszereltük, olyan mintha új lenne. Külön szobája van, külön tv-je,(ami mielőtt még megint vki megszólna, a szekrény tetején van, a távirányító este ki van hozva a szobájából!!) Sokszor szeretne dvd-t nézni, de nem mindig hagyják:)! Még bőven benn voltunk a keretbe, mert 3000Ft volt, és márkás, mert toshi.a!Lejátszik mindent. Majd viszek neki Hannah montanát, meg h2o, meg ismeretterjesztő filmeket is.
Szóval: puzzle saját fényképes, 2 könyv és a lejátszó: 8500Ft. És a virág lesz egy 1000-es. Bőven benn vagyunk a keretben, bár gondolkodom, hogy az írók, költők könyvet elrakom karácsonyra! A virág olyan lesz, ez egy ötlet nektek(gondolkodom, hogy én csinálom meg). Szóval, nem csokor, hanem ilyen asztali dísz szerűség, egy szál virágból (valószínű orchidea) körülötte hercegnős csomagolt cukrok, sok zölddel, habszivacsban. Majd ha gondoljátok csinálok róla képet, ha kész (hétvégén)!
A könyv: Hanne Türk és Rosanna Pradella: Rajzolj te is! Rajziskola gyerekeknek (Norbert Landa rajzaival) 2300Ft, a L-betűs könyvesboltban! Több lépésbe(2-3) megmutatja, hogy kell rajzolni, állat, tárgy, minden van benne. Minden lépés mellé egy mondóka: 1. hurok, kör és még két hurok, milyen szerzet alakul ott?? 2. csáp, lábacskák, szája, orra, kerek pöttyök jönnek sorra. 3. szükség van még talpacskákra, mászhat végre a bogárka.
Ilyenek!!
28.hozzászólás: "Továbbra sem ítélkeztem, nem mondtam, hogy 'hú de szemét vagy, de rosszul csinálod, mert ennyi mindent megadsz a gyereknek, s szóród a pénzt. . . '! (Ez az ítélkezés. )"
19. hozzászólás: "Ha neked olyan jó a fizud, akkor nyugodtan szórd, nem érdekel."
LÁTOD ÍTÉLKEZTÉL!!!
Iskolába nem visz mobilt,se mp3-at, miért is kellene neki??!!!
Szia!
Nyugodtan leírhatod, ez a te topikod. Nem kellene túl ragozni a véleményemet, szerintem. Üdv. K
Na nehogymár meg kelljen magyaráznod, hogy mit miért veszel?? Az én lányomnak is van mobilja, gurulós cipője, mp3-ja. De én azt mondom, amíg tud örülni egy Kinder tojásnak is, addig nincs gond.
(Légyszi írd már meg, hogy mit találtál ki, akár priviben is. Nagyon érdekel :-)))
igen meglepit szeretnék, de ennek tuti örülne!! De valószínű, hogy csak karácsony lesz belőle... nem akarok ennyi pénzt elszórni, így is megszóltak látatlanban, hogy el van kényeztetve... :)
Amúgy már megvan, hogy a könyvek, és a puzzle-n kívül mit kap még, de nem merem leírni... :)
Iszonyat jó könyvet vettem (rajzolós) ajánlom mindenkinek, annyira egyszerűen segít rajzolni, segít a dolgok mögé látni!
nem mondtam, hogy nincs jogod hozzászólni a fórumhoz, csak az a baj, hogy te nem ezt tetted. Látatlanban ítélkeztél, pont ahogy mondtad! Tök mindegy, hogy mennyit keresek, akkor is megkapja a keresztlányom az ajándékát, még akkor is, ha 1hónapig nem eszek, de ha nem vennék neki semmit, az se lenne baj. Minket nem a pénz és nem az ajándékok kötnek össze!!!! Lehetőségeimhez mérten megadok mindent neki amit tudok! De nem ez a fontos. Tudod van olyan rokongyerek, aki nem értékeli az ajándékokat, vagy nem tud értékelni egy gyümölcsöt vagy akár mit. A keresztlányom egy banánnak is tud örülni. Meg annak is, ha csak én megyek!!!Meg a jókedvem, és együtt játszunk, tanulunk. Azt hiszem ez nem baj. Rengeteget van nálunk, rengeteget vigyázok rá, sokat alszik itt..(a szülők munkája miatt kell besegítenem)
Amúgy a nővérem szigorúan neveli...
Tudod sajnos volt egy névnap, amikor nem ajándékot kapott, hanem orvosi kezelést... akkor is megértette, hogy a pénzünk erre ment el, arra, hogy egészséges legyen, 5 és fél éves volt.. úgyhogy meglehet a magad véleménye, információk hiányában is...
Köszi, majd megnézem!
Mégse mentünk el Szfehérvárra, talán majd a hét elején vmikor!
Köszönöm ezt a naplós ötletet!!!
Sziasztok! Már vettem neki 2 könyvet, 1.: magyar írók, költők címmel(életrajz)2.:Rajzoljunk együtt!
Még megyünk tovább Szfehérvárra.
Ez a titkos napló nagyon jó! Hol lehet kapni????????
A programok nagyon jók, éppen ezért minden hónapban megyünk:) vagy mozi, vagy állatkert, kalandpark.... stb... Jó keresztanya vagyok, sokat foglalkozom a keresztlányommal!!! :)Usziba, hangversenyre járnak a sulival!
Vegyél ruhát! Ha van is, egy-egy új darab mindig örömet okoz egy kislánynak! :)
V cd, dvd, esetleg vidd el vhova vmilyen programra, pl. mozi, állatkert, v bármi amihez kedve van!
További ajánlott fórumok:
- Mit vegyek elsőáldozó 11 éves lánynak ajándékba?
- Milyen tortát vegyek egy három éves lánynak?
- Egyetemista lánynak milyen ajándékot vegyek?
- 3. osztályos kislánynak tudnátok-e verset ajánlani?
- 18.szülinapra B.Alexandrára hasonlító lánynak milyen minőségi parfümöt vegyek?
- 8 éves kislánynak milyen társasjátékot vegyek?