Milyen tortát vegyek egy három éves lánynak? (tudásbázis)
Szia!
Én sima piskótát sütöttem kapcsos tortaformában,8 tojásból.Kihütöttem,4 lappá vágtam.Túrós-gyümölcsös krémet készítettem,betöltöttem a lapokat,a 3.tetejét is megkentem.A legfelsőre nem krémet hanem kinyújtott piros marcipánmasszát borítottam-alá kentem pici vajas kémet,úgy jobban rásimul.Ketté vágtam,a torta tetejére helyeztem olyan katica szerüen,picit lejjebb lógott az egyik végén,mintha épp szárnyat bontani készülne.A maradék vajas krémbe olvasztott csokit kevertem,ebból a másik végére fejet mintáztam,a szárnyakat megpettyeztem,megdíszítettem.A torta oldalát csokidarával szórtam meg,jópofa lett!Képet küldjek,vagy átlátható a leírás?Konkrét receptet is küldhetek ha megtetszett.
Szia
érdekelne, hogy te hogy csináltad, leírnád?
Köszi Erika
Házilag annyi félét lehet csinálni!Pl lepkéset,virágosat,katicásat,cicafejet,emeletest-azt nagyon csajosra meg lehet csinálni,marcipánvirágokkal,színezett krémmel,csak vékonyabb és több féle méretű piskóta kell hozzá...
A lányom 2. szülinapjára katica tortát csináltam.Nagyon tetszett neki!
A Te szülinapod is most van???
:DDDD
az a baj, hogy a barbis nem túl bonyolult?
Szívesen csinálom meg én, ha nem nehéz.
Barbi babásat!
A bnőm kislánya is a napokban volt 3 éves,ilyet kapott,a torta maga a baba szoknyája,bele van tűzve egy rendes barbi!
ajándék és torta egyben!
Nagyon örült neki a kiscsaj!!!!
További ajánlott fórumok:
- Mit vegyek elsőáldozó 11 éves lánynak ajándékba?
- Mit vegyek, egy olyan 2.osztályos lánynak, aki.....
- Egyetemista lánynak milyen ajándékot vegyek?
- 18.szülinapra B.Alexandrára hasonlító lánynak milyen minőségi parfümöt vegyek?
- Egy három, négy éves gyereknek milyen átmérőjű úszógumit vegyek?
- 8 éves kislánynak milyen társasjátékot vegyek?