Mit vásárolnak az emberek karácsony előtt? (beszélgetés)
engem nem hoz annyira lázba ez a két nap meg a sok-sok pénzköltés...
Hú, márkához nem szoktam ragaszkodni, örülök, ha kapok valahol egy csomaggal. Legutóbb Belbake márkájút sikerült szereznem, de lehet, hogy ezt csak a L.dl forgalmazza...
Nekem nagyon bejönnek a szép, egyedi dísztárgyak, mondjuk szárított gyümölcsből, aminek még illata is van, illetve a sütik minden mennyiségben.:)
Ezekből fel vagyunk készülve! :)
Hát igen a Jégbor az egy húzósabb dolognak számít,mert az emberek többségének újdonság!De amúgy szerintem jó!
Esetleg még gyümölcs teákat, mézet lehetne.
Nem vettem még, mert nagyon drága, de ittam már többször, tavaly karácsonykor kaptunk egy üveggel.Finom nagyon. Ja meg veszek még ünnepek előtt karácsonyi szalvétát, papírtörlőt, narancsos illóolajat a párologtatóba. Csomagolópapírokról, gyorsmasnikról nem is beszélve.
Ők 100g-os kiszerelésben árusítják,de érdekelne te milyet szoktál vásárolni és milyen árban!?
Szoktál amúgy is venni vagy most kipróbálás képen,hogy milyen??
Esetleg még a Lecker's cégnek!!Több ötletem nincs!! :S
Igaz, a pia ajándéknak is jó. Én is akarok most venni jégbort, mondjuk nem karácsonyra, hanemm előtte szülinapokra.
Köszönöm!Esetleg egy márkanevet tudnál nekem mondani,amilyet szoktál kapni!Sok fajta nem lehet belőle!Szerintem DR,Oetker vagy esetleg a Mogyi!De ha te valami mást tudnál akkor megköszönném!
szia!
Amit ilyenkor sok helyen hiába keresek (nagyobb üzletekben is) és szerintem sokan használják: kandírozott narancshéj (gyümölcskenyérbe, egyéb sütikbe. Én minden évben több boltot végigjárok, mire találok.
köszi,hát lehet megpróbálkozom majd vele,egy kisebb mennyiségben!Az italokkal nincs gond,mert a márkásabbak kötelező tartásban vannak,na meg a whisky,metaxa,unikum,fütyülős,vodkák ami nálunk megy!Most a jégbort szeretném megnézni,hogy mennyire fogy!Ilyenkor szoktam rendelni érdekes üvegeket,mert azok vonzzák az embereket! :)
Nekem mindegy. Kaja legyen dögivel. :D
Van aki abban süti sütőben a libamájat. Kis boltban nem célszerű, mert szerintem kevesen vennék. Van aki készen vásárolt liba v.kacsazsírban süti a májat.Nyilván italok is jobban mennek ilyenkor. Mi Jagert szoktunk inni, vacsi után Tokajit.De most pl. narancsos Garronéra fáj a fogam
Köszi amit felsoroltál!Halat csak fagyasztottat árulunk!(ponty és a szálka nélküliek)
Libahájat sem igazán szoktunk!Azt mihez ha szabad megkérdezni?
Aszalt gyümölcsből szerintem füge :)
Karácsony előtt nyilván sütünk, főzünk. Több kell olaj,liszt, cukor , margarin, van.cukor, sütőpor, kókusz, mazsola, kakaópor. Habtejszin (Hulala is), sajt, Party csokimáz,darált dió, darált mák.halászlé sűrítmény (gondolom halat nem árultok).Libamáj,libaháj.Majonéz,tejföl,lilahagyma.kacsacomb.Savanyított káposzta (hasáb és apró).
Esetleg kocsonyahús.
Mivel nem tudni, hogy hol laksz, az is számít, milyen a vásárlói köröd.
Ha ez nekem szólt akkor a válasz az,hogy életben tudok maradni,csak gondoltam hátha nektek valami eszetekbe jut ami nekem nem!Ezzel szerintem semmi baj nincs!
Aszalt gyümölcsből pl mit!MI amúgy is szoktunk tartani:meggy,barack,vegyes gyümölcs,szilva,na meg a mazsola!!!!!:D más ötleted esetleg?
Kreatív ajándékcsomagok (pl. pelenka torta)
Különleges és/vagy illatosított gyertyák.
A karácsonyi sütéshez jópofa formák, csokidíszek, receptfüzetek.
Köszönöm:) Tuti meglesem :)
Hogy tudtal eddig eletben maradni?
Ajándékba adják most a karácsonyi csomagolásos sütőporhoz,Rámához!! :)
Én például most akarok venni mézeskalács csináláshoz formákat :)Minél több félét :)
Szerintem amiből többet vásárolnak az az élelmiszer és a tisztítószer. Tehát így kell összeállítani. Ilyenkor többen sütnek, a sütemények alkotórészeiből több kell, esetleg különlegesebb dolgok, aszalt gyümölcsök.
További ajánlott fórumok: