Ki az aki karácsony előtt költ magára? (beszélgetés)
Ugyanez:)
Most muszáj a fodrász, hétvégén szalagavatóra megyünk.
Nálunk is a szeretetről szól,de az nem jelenti azt hogy vki ne menne el fodrászhoz vagy akárhova.
Én sem veszek senkinek sem sok vagy nagy ajándékot,csak mindenki vmi apróságot kap.
De nemtom miért fáj hogy megkérdeztem,elvileg ez egy csevegős fórum ha jól tudom.
Csak kiváncsi voltam,kinél hogy működik.
Anyum is ilyen,magára szinte sosem költ,csak ránk :)
De ez mindig igy van...volt...meg ez igy is marad:)
Nem értem, azt is magadra költöd, ez is beletatozik a fórumcímbe.
De semmi fölöslegeset nem veszünk és költünk. A karácsony nálunk a szeretetről szól az meg ingyen van.
És mennyit költesz magadra?
Elmész fodrászhoz körmöshös...stb ?
És ki h ünnepli a karácsonyt?
szűk családi kör?fincsi vacsi,sok ajándék,kevés ajándék...nagy fa kis fa? műfenyő...
szerintem is-:)
a gyerekeknek adom:)minden évben:)
Máson jár az eszem, nem tudtam normálisan megfogalmazni azt amit akartam.De igen így értettem.:)
Amúgy meg a legfontosabb hogy legyen JÓ NAGY fánk. A többi "nem érdekel".:)
És amúgy aki költ magára ilyenkor karácsony előtte az mennyit költ?
Vagy nincs meghatározva? ugyanannyit mint máskor? vagy inkább többet mert karácsony van,vagy kevesebbet hogy a családjára több maradjon,vagy kinél hogy van ez?
Huu ne vitázzunk már ezen...:)
Bucóka szerintem úgy értette,hogy van egy bizonyos sorrend,nem felesleges,de ilyenkor karácsonykor lehet hogy "felesleges" mert inkább a gyerekedre vagy a párodra vagy anyukádra költöd....ill.nekik veszel inkább helyette vmit.
de aki eddig is járt az most is fog!:) mert neki ez fontos...
Másnak is biztos fontos lenne meg jó csak nincs rá pénze:)
További ajánlott fórumok:
- Új év előtti elhatározás avagy Karácsonyig -5kg!
- Mától kcal-t, és ch-t számolok! Velem tartasz? (Karácsony előtt sem késő elkezdeni:) )
- Mit vásárolnak az emberek karácsony előtt?
- Szépítkeztek Karácsony előtt?
- Küldj egy jelet az előtted írónak karácsonyi ajándékként és írd le ide, mit kapott
- Mikortól látszódik a bébi neme? 12 hetes vagyok most, karácsony előtt érdemes még elmenni 4d-re?