Mit tudtok a leszázalékolás menetéről? (tudásbázis)
most látom, hogy le lehet tölteni az adatlapot
akkor csak azt kinyomtatod kitöltöd, ott látod, hogy mit kell vinni, és azzal kell bemenni ott átveszik, a többi már az ő dolguk
ha elindítod magad akkor még nem kell a házidoki, de nem árt, ha szólsz neki (én nem tettem)
mert csak akkor kell az ő papírja, amikor megkapod az időpontot az ooszi-ba
meg még addigra 3 évnél nem régebbi szakorvosi papírokat is szedd össze
hogy ne kelljen többször menned vidd magaddal az összes iratodat, bizonyítványt, ha voltál munkanélküli akkor írd fel, hogy az mikor volt, inkább egynél több legyen nálad papír mint eggyel kevesebb :)
ezt az adatlapot az ügyfélkapu rendszeren keresztül is be lehet adni
Szia!
Az alanyi jog, mit jelent? Nekem sajnos van több betegségem is, és fizikailag nem bírok dolgozni , sőt hosszutávon semmit sem. Viszont mivel egyedűl nevelem a gyerekeimet, ugy gondolom amit úgy kaphatnék összeg még mindig több mint a gyes amit most kapok!
További ajánlott fórumok:
- Mit takar/mit lehet tudni arról az emberről aki 80%-ban skrizofréniában leszázalékolt?
- Hogyan változtak a kategóriák leszázalékolásnál?
- Tudja valaki, hogy vajon ki lehet az a két leszázalékoló orvos, akit letartóztattak Egerben?
- Ha leszázalékolás után dolgozni kezdek, a havi 20.300 mellett elveszik a 90%-os kártyát is?
- Júniusra várom az első gyermekemet. Leszázalékolt vagyok, de részmunkaidőben dolgozom. Járna betegszabadság az én esetemben?
- Véglegesített leszázalékoltak behívása. Mit tudtok róla?