Tudja valaki, hogy vajon ki lehet az a két leszázalékoló orvos, akit letartóztattak Egerben? (tudásbázis)
Tudjátok, miért nem kerül ki a nevük? Mert nekik vannak személyiségi jogaik! A betegeknek meg csak ahhoz van joguk, hogy betegek legyenek.
Bocs a kiakadásért. 2 év alatt 3 helyen voltunk az autista, középsúlyos lányommal, de sehol semmi érdemi nem történt. Szerintem sutyiban energiát küldözgetnek neki arra várva, hogy majd kinő az új agya. Vagy nem tudom...
Én is... :I
De lényegében mindegy, mert 2-vel kevesebb... :)
én pl születésem óta mozgi vagyok...és semmit sem kapok.
Én 62 %os vagyok javúlt a betegségem...és mit kapok semmit...akkor nem értem egyesek, miért fizetik le a dokit?
vagy ezek lóvét is kapnak?
Én megbüntetném az ilyen szemétládákat, aki lefizeti a dokit azt keményebben!!!
A dokitól megvonnám a diplomáját!!
felháborító ami már itt folyik!!!
Dr Kotász- "A tanú" cimű filmben a hóhér...
A másik név egy szóvicc: Rossz gellert kapott...:DDD
nem szép ezzel viccelődni, de ha a 2 lába közül 1 hiányzik az 50%... :)
bocs
Tudjátok mi a szörnyű ebben az egész cirkuszban? Az, hogy féllábú - félkarú embereket nem százalékolnak le végérvényesen, hanem 3 évente újra vizsgálják. Azt gondolják, hogy 3 év alatt kinől a beteg végtagja??
Az egyik ismerősöm már szinte négykézláb jár (összecsúszott a csigolyája), emelett skrizofén (olyan szinten, hogy a gondozói már nem akarják vállalni), de Ő is 3 évente jár felülvizsgálatra. Pedig egy épeszű ember ha ránéz, tudja, hogy ebből egészséges nő már nem lesz.
Az egészséges pedig a pénzért vett nyugdíja mellett még dolgozik is.
Ja, és mi lenne azokkal, akiket nem százalékoltak le, de jogosultak lennének?
Az a baj, hogy ha az emberek pénzt szimatolnak, átmennek Dagobert bácsiba.
Figyu, ez komoly. Ismerős csaj férje le akarta százalékoltatni magát. Kutya baja amúgy, és 45 éves. Csak éppen elveszítette a munkahelyét, egy multinál volt, ahol kb. 5-600-at keresett havonta. És persze a munka büdös volt, a leszázalékolás meg ilyen fizu után nem semmi. Fogta az összes otthon található készpénzt, (felesége szerint 800 ezret!!). És elindult a leszázalékoló dokihoz (nem Egerben).
De akkor is, ilyen tarifák vannak, basszus?????:(((((
Én simán dutyiba vágnám az ilyen dokit. És igen, felülvizsgáltatnám a leszázalékoltakat. Aki tényleg beteg, annak úgysem lenne belőle baja.
További ajánlott fórumok:
- Amerikában letartóztattak egy 10 éves kislányt molesztálásért!
- Mit takar/mit lehet tudni arról az emberről aki 80%-ban skrizofréniában leszázalékolt?
- Hogyan változtak a kategóriák leszázalékolásnál?
- Ha leszázalékolás után dolgozni kezdek, a havi 20.300 mellett elveszik a 90%-os kártyát is?
- Ha valakit letartóztatnak, akkor is börtönbe megy?
- Olyan betegségem lett, hogy a doki a leszázalékolásomat ajánlotta. Munkahelyről el kell bocsássanak ahhoz, hogy el tudjam inditani?